A bet365 sportfogadás mobil ismertetője – Android APK & iOS app

bet365 app

A bet365 mobile megoldásai véleményem szerint a legjobbak ma a magyarországi sportfogadás és szerencsejáték piacán. Ebben a cikkben elsődlegesen azt igyekszem részletesen bemutatni, milyen jellemzői vannak az operátor mobilos weboldalának: használhatóság, funkcionalitás, navigáció, sebesség stb. Emellett a natív applikációk kapcsán ismertetem a bet365 app letöltés menetét, az alkalmazások telepítését, azok használatát. Természetesen a saját tapasztalataimat alapul véve írásomban összehasonlításra kerül a bet365 iOS app a „robotos” változattal, ami nem más, mint a bet365 Android app. Végül, de nem utolsó sorban, az egyéb termékekhez (casino, élő kaszinó, bingó) készült bet365 alkalmazás változatokat is bemutatom.

bet365

4.9/5
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS

bet365 mobile weboldalának átfogó bemutatása

A Magyarországon elsősorban top kategóriás bukmékerként ismert bet365-nek a mobilos oldala már pár perces „ismerkedést” követően rendkívül jó benyomást keltett bennem. És ez azóta sem változatott, pedig már jó ideje használom napi szinten a brit gyökerű bukméker mobil webszájtját. 

A cross-platformos megoldásnak köszönhetően a mobilbarát reszponzív weboldal gyakorlatilag bármilyen iOS-es és Androidos készülékkel (okostelefonok, tabletek) problémamentesen működik. Itt külön kiemelném a navigáció gyorsaságát, és a különféle tartalmi elemek optimális elrendezését, valamint azt, hogy az oldalsó „A-Z” menüből minden szekció egy képernyős koppintással elérhető! A felső slideres menüt is kifejezetten praktikus megoldásnak tartom, mivel aktív sportfogadó révén pillanatok alatt ki tudom választani vele azt a sportot, amire épp fogadni akarok. 

Ha már a fogadásnál tartunk egy-egy sporteseménynél a piacok, és azokon belül a fogadási kimenetelek kiválasztása gyerekjáték a felhasználóbarát dizájnnak köszönhetően. Az élő fogadás is ugyanolyan nagyszerűen működik, mint desktopos platformon, és ugyanezt tudom elmondani a fogadáskészítő funkcióról. Ráadásul az olyan szolgáltatások, mint a Live Streaming is tökéletesen teszi a dolgát (megfelelő internetkapcsolat esetén). 

A mobilbarát oldalról le lehet tölteni bet365 apk fájlokat is. Ezek révén a neked megfelelő Androidos mobilkészülékre tudod telepíteni az operátor Sport, Kaszinó, Élő Kaszinó, Póker és Bingó applikációját – közvetlenül a mobilos oldalról, az „összes alkalmazás” menüt használva. 

A bet365 app előnyei – Sport Alkalmazás

Úgy gondoltam érdemes egy külön fejezetet szánni a bet365 alkalmazás előnyeinek kitárgyalására. Mivel jómagam a Sport bet365 mobil app kétféle változatát egy fokkal jobban találtam a sportfogadáshoz, mint a mobilbarát weboldalt.

Szerintem a mobile app fő előnyei a következők:

bet365

4.9/5
 • Meccs eredmények minden sportnál
 • Részletes professzionális statisztika
 • Élő fogadás számtalan lehetőséggel
 • Kevés fizetési mód
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS

Mobilapplikációk letöltése & telepítés okostelefonokra, táblagépekre

Ebben a fejezeteben a lényget kiragadva az szeretném megosztani, hogy jómagam miként szereztem be az operátor kétféle – iOS és Android – Sport applikációját. Az alkalmazások letöltése és telepítése kicsit eltér egymástól. Mivel a Google Play áruházból nem lehet valódi pénzes sportfogadás és szerencsejáték appokat beszerezni. A magyar Apple Store-ból pedig szintén nem oldható meg az iOS-es szerencsejáték appok letöltése. 

Az Androidos alkalmazás letöltés az operátor saját oldaláról oldható meg. Az iOS-es alkalmazás pedig úgy szerezhető meg, ha egy olyan ország Apple Store-ját használod (ehhez a lokalizációt át kell állítani a készülékeden), ahol megtalálhatók a bet365-ös mobile iOS alkalmazások. 

A bet365 Android app letöltése és telepítése

Az Androidos alkalmazás letöltése nagyon egyszerű. Viszont fontos, hogy kizárólag az operátor saját oldaláról szerezd be, mert csakis ott található meg a hivatalos biztonságos verziója. A bet365 apk fájlt a Sport és az egyéb alkalmazások esetében is csak akkor engedi telepíteni az Androidos készüléked, ha jóváhagyod a biztonsági beállításokban a „külső forrásokat”, bár az újabb mobilokon már elég egy képernyő koppintás arra, hogy „biztosan telepíted-e az adott fájlt”.

A bet365 iOS app letöltése és telepítése

Azt követően, hogy az adott iPhone vagy iPad készüléken beállítottál az Apple ID-ben egy olyan országot, ahol fent van Apple Store-ban az app (pl. Málta / érdemes angol nyelvűt választani) kövesd ezeket a lépéseket:

Androidos vs iOS alkalmazás – Miben térnek el?

Nem véletlen szerinte, hogy ez az operátor messze a legnépszerűbb a magyar sportfogadók körében. Hiszen, ha belegondolunk minden területen a maximumra törekszik. Ez pedig meglátszik azon is, hogy a bet365 alkalmazás iOS-es és Androidos változata között én személy szerint nem vettem észre számottevő különbségeket. Mindkét applikáció kiválóan teljesített pre-match és in-play fogadás terén, emellett a bankolást és a live streaminget is ugyanúgy tudtam használni az Androidos okostelefonomon, mint az iPhone készülékemen.

Mindezek fényében arra jutottam, hogy tényleg nincs jelentős eltérés – pár apró dizájnelemet leszámítva – az iOS és Android alkalmazás között.

4.9/5
 • Meccs eredmények minden sportnál
 • Részletes professzionális statisztika
 • Élő fogadás számtalan lehetőséggel
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS

Számlanyitás és fogadás bet365 mobil app révén

Ha valódi pénzes tétekben akarsz fogadni online és játszani például a kaszinóban, akkor a regisztráció lépéseit nem kerülheted el. Azaz nyitnod kell egy számlát az operátornál, amit az alkalmazás letöltése és telepítése után könnyen megtehetsz. 

 1. Az alkalmazásban koppints a regisztráció / új számla szövegre.
 2. A regisztrációs űrlapon adj meg minden adatot pontosan, ügyelve a legkisebb részletekre is, mivel vannak olyan dolgok, amiket Te nem csak az ügyfélszolgálat tud később módosítani.
 3. Adj meg minden elérhetőségi adatot, személyes információt, lakcímadatot, és az egyéb összes olyan információt, amit az operátor kér. 
 4. Ügyelj arra, hogy olyan felhasználónevet és jelszót válassz, amit nem felejtesz el, mert a helyreállításuk kissé macerás tud lenni.
 5. A regisztráció és számlanyitási szándék megerősítése végeztével már be tudsz jelentkezni az applikációval a felhasználói fiókodba.

A számlanyitás után érdemes a KYC számlaazonosítást elvégezni, amiben a személyazonosságod és a lakcímed kell igazolni megfelelő dokumentumok (pl. személyi igazolvány, közüzemi-csekk) fotóinak feltöltésével.

A bet365 alkalmazás révén a befizetésnél ugyanazokat a megoldásokat tudod használni, amit az operátor a desktopos oldalán biztosít. Letét elhelyezéshez csak rákoppintasz a „Befizetés” gombra, ami átvisz a fizetési oldalra, ahol a pénznem kiválasztása után (pl. HUF vagy EUR), az elérhető fizetési módok közül is kell választani a neked megfelelőt – pl. VISA / mastercard, paysafecard stb. A befizetési űrlap kitöltése után hagyd jóvá a tranzakciót, ha minden adat megfelelő.

Amint pozitív lesz a számlaegyenleged elkezdhetsz az bet365 app révén fogadni online a neked tetsző sportok eseményeire.

Egyéb bet365 mobilalkalmazások magyar játékosoknak

Az operátor minden fő termékéhez natív applikációt biztosít, amelyekből a Sport apphoz hasonlóan kétféle van: iOS-es és Androidos. A letöltésük és telepítésük semmiben nem tér el a fentebb leírtaktól. Az alábbi szerencsejáték alkalmazások érhetők el jelenleg Androidos és iOS-es készülékekhez az operátronál:

GYIK

 • A bet365 mobile weboldala ugyanazt tudja, mint az asztali gépes?

  Igen. Minden téren ugyanazt tudja: funkciók, szolgáltatások, bónuszok stb.

 • A bet365 mobil app használatával is kapok bónuszt?

  Természetesen kapsz akkor is, ha mobile alkalmazást használsz.

 • A bet365 mobile app biztonságos?

  Abszolút biztonságos, mert a legmodernebb titkosítását megoldásokat használja.

 • Az élő fogadási piacokat is használhatom bet365 app segítségével?

  Természetesen a pre-match fogadások mellett in-play fogadásokat is tehetsz az applikációval.

 • Mik a bet365 alkalmazás minimális hardverigénye?

  Android esetén egy 4-5 éves okostelefon pár gigabyte RAM-al tökéletes hozzá. De iOS esetén legalább iOS 12.0 vagy újabb operációs rendszer szükséges.

Konklúzió

Az operátor mobile platformos megoldásait bárkinek nyugodt szívvel ajánlhatom, aki sportfogadáshoz, vagy mondjuk kaszinózáshoz, pókerezéshez olyan környezetben szeretne játszani, ami felhasználóbarát és 100%-osan biztonságos. Az operátor applikációi elképesztően jól sikerült produktumok. A saját tesztjeim során semmiféle hibát nem tapasztaltam a működésükben. Az appokat az operátor rendszeresen frissíti is, és a magyar nyelvi támogatással minden nagyon egyszerű velük a bankolástól kezdve egészen a live streaming funkció használatáig.

bet365

4.9/5
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS