Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
Fogadj
4.9/5

 • Meccs eredmények minden sportnál
 • Részletes professzionális statisztika
 • Élő fogadás számtalan lehetőséggel
 • Kevés fizetési mód

*Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Ismertető


 • Befizetés:
  Visa, Mastercard, Maestro, Paysafecard, Banki átutalás
 • Vevőszolgálat:
  Chat, mobiltelefon, e-mail
 • Engedély:
  Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA)

bet365

A vezető angol online bukméker, a bet365 története 2001-ben egy apró mobilházban indult el. A platform 2019-re a közel 20 millió felhasználójával a globális sportfogadási piac 8%-át birtokolta!

A közelmúlt pandémiás időszakat sem okozott törést a cég éves bevételeiben. A bet365 a szakma krémjét felvonultató SBC Awards 2021-es gálán az Év Bukmékere lett, és elvitte a legjobb Partnerségi Program és Legjobb Mobil Bukméker díjakat is!

A bet365 Magyarországon

A bet365 Magyarország területéről korlátlanul érhető el. A bet365 HU teljes körű magyarítást kínál a hazai játékosoknak.

A Szerencsejáték-Felügyelet évekig blokkolni igyekezett a külföldi fogadóirodákat. A bet365 perre ment, és 2018-ban meg is nyerte azt. A magyar állam addigi szankciós tevékenysége ellentétes volt a közösségi joggal és a szolgáltatások szabad áramlásának alapvető szabadságjogával.

A bet365 magyar felhasználóit eddig sem érte semmilyen állam retorzió. A külföldi bukmékereknél a sportfogadás most is legális.

bet365 licencek & tanúsítványok

A bet365 szerencsejáték-szervezői licencét a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) állította ki. Ez a legrangosabb, az EU területén tevékenykedő szakmai szervezet.

A bet365 együttműködik a londoni székhelyű eCOGRA-val, amely egy, a szektor önszabályozását és a közös iparági sztenderdek, köztük játékosvédelmi intézkedések alkalmazását elősegíteni hivatott szakmai szervezet.

A bet365 az International Betting Integrity Association tagja. Ez egy nonprofit szerv, aminek fő célja hogy a szolgáltatók időben felismeressék a fogadási csalások és visszaélések legújabb módszereit.

A játékosvédelem és azon belül a szerencsejáték-függőség veszélyeire való felhívás érdekében a bet365 partnerségre lépett a londoni székhelyű, fél évszázados múltra visszatekintő Gordon Moody jótékonysági szervezettel.

bet365 alternatív link & regisztráció

bet365 regisztráció

bet365 alternatív link

A bet365 belépés nem igényel semmilyen bet365 alternatív linket. Nincs olyan, hogy alternatív bet365, a bet365 elérés Magyarországról korlátlan. A bet 365 alternatív linkek nélkül, közvetlen nyílt meg nekem, magyarországi IP-cím használatával egyből magyar nyelven.

bet365 regisztrációs útmutató

A bet365 regisztráció és a bet365 magyar bejelentkezés is végig az anyanyelvünkön történik. A bet365 bejelentkezés ettől kezdve automatikus.

A bet365 regisztrációhoz mindössze egy webes űrlapot kellett kitöltenem. A kívánt felhasználónév és jelszó mellett a következő személyes adatok megadására volt szükségem: tartózkodási ország, vezeték- és családnév, születési dátum, e-mail cím és telefonszám lakcím.

A sikeres regisztrációhoz és a bet365 fogadás megkezdéséhez még el kellett fogadnom a Részvételi Feltételeket és a Titoktartási Nyilatkozatot.

Egy természetes személynek csak egy bet 365-fiókja lehet! Egy számla bármikor megszüntethető.

bet365 KYC & Fiókhitelesítés

Mivel bet365 magyar belépés és a bet365 sportfogadás is nagykorú felhasználót és természetes személyt feltételez, ezért a kifizetéshez át kell esnem egy Know-Your-Customer ellenőrzésen, ami során az ügyfélszolgálat a hivatalos dokumentumaim másolatait is bekérte.

A hitelesítés az első kifizetés előtt is elvégezhető. A fiókomban, a “Számlám” menüben találtam az “Azonosítás” almenüt. Itt előre feltölthettem az okmány jól kivehető fotóját.

Ugyanezeket az okmányfelvételek az élő chaten, a KYC üzenet begépelésével is átadhatóak az ügyfélszolgálatnak, amely ezt követően elvégzi a hitelesítést.

A bet365 fiókhitelesítés elvégezhető egy postai azonosítókóddal is, amit a beregisztrált lakcímre küldenek ki, legfeljebb 14 napon belül.

Az ilyen protokollokra a biztonság és a pénzmosás elleni törvények miatt is szükség van. Szerencsére ebből a célból a teljes bet 365 elérés a rendelkezésemre állt!

bet365 bónusz

bet365 bónuszkód

A “bet365 ingyen pénz” és “bet365 bónusz trükk” ajánlatokkal a weben nem érdemes foglalkozni. A bet365 ingyen fogadás ajánlatok is befizetéshez és játékhoz vannak kötve. Ha akad is bet365 bónuszkód, az csak az első befizetési bónuszt aktiválja a regisztráció során.

Egyszerre egy bet365 bónusz vagy ajánlat lehet aktív a számlán! A bet365 fogadási kreditekre mindig többszörös átjátszási feltételek vonatkoznak. A felhasználásukhoz a szelvényeden jelölnöm kellett a megfelelő rubrikát. A fogadási kreditek kifizetéskor a kért összegből levonódnak.

A bet365 Magyarország területén is számtalan különleges ajánlatot tett elérhetővé! A promóciók az Akciók/Ajánlatok fülnél igényelhetők.

Számlanyitási ajánlat – legfeljebb 15.000 Ft fogadási kredit

Csak az újonnan regisztrált felhasználókra érvényes. A bónuszt a Számla/Ajánlataim menüben kérhettem. A legkisebb feljogosító befizetés 1500 Ft, ezzel az összeggel aztán fogadnom is kellett! A bet365 miután sikeresen kiértékelte a fogadásaim, ekkora összeget írt jóvá fogadási kreditként a számlámon.

Fogadásfokozó ajánlat

Legalább hármas gyűjtőfogadásokra érvényes, és megnövelt oddsokat ad. Az adott sporteseménynél egy zöld nyíl jelzi, hogy használhatok-e fogadásfokozót.

Korai kifizetés 2 gólos vezetésnél

Korai kifizetés bizonyos bajnokságoknál igényelhető, hagyományos játékidő eredményére tett, egyszerű labdarúgás fogadások után. Ha a csapatom legalább két góllal vezet, kérhetek cashoutot, a nyeremény a mérkőzés végeredményétől függetlenül járni fog.

Labdarúgás gyűjtőfogadási bónusz

Mérkőzés előtti, legalább hármas “gyűjtő fogadásokra” (kötésben) igényelhető bónusz. A bónusz egy extra nyeremény, ami a minimum hármas kötésnél 5%, 14-es kötésnél már 70%-kal több pénzt jelent!

Fogadási kredittel sajnos itt nem fogadhattam. A nyeremény ennek megfelelően sem bónuszkredit, hanem valódi pénz lesz!

Labdarúgás csere garancia

Egy egyszerű, mérkőzés előtti fogadásokra kérhető, ligabeli korlátozások nélküli bónusz. Ha egy játékosi piacra fogadtam, és a játékosom a félidőben lecserélik, a tétem a bet365 fogadási kreditekben visszatéríti!

Baseball korai kifizetési ajánlat

Bizonyos ligákra és a győztes piacokon megtett fogadásokra érvényes ajánlat. A cashoutot 5 “run” előnynél tudom érvényesíteni. Egyszerű és többszörös fogadásokra is érvényes, az utóbbi esetben az esemény győztesnek lesz a szelvényen tekintve!

Multisport gyűjtőfogadási bónusz

Ökölvívásra, MMA-ra, amerikai futball, kosárlabda, jégkorong és baseball meccsekre érvényes. Fogadási kredites téttel nem működik. A nyereménynövelő bónuszhoz legalább kettes gyűjtőfogadásokat kell tenni. Az extra nyeremény a kötések számának függvényében 5-70%.

Tenisz gyűjtőfogadási bónusz

Adott eseményeken és bizonyos fogadási piacokra érvényes nyereménynövelő bónusz. Legalább kettes, de legfeljebb 14-es gyűjtőkre vonatkozik, és az 5-70%-os extra nyeremény itt is kivehető valódi pénz.

Tenisz visszalépés garancia

Meccs előtti, egyszerű fogadások után érvényes, bizonyos tornákon. Ha a megtett játékos megsérül vagy visszalép, a tét készpénzként jár vissza!

Ha az ellenfél lép vissza sérülés miatt, a választásom egyszerű és összetett fogadás esetén is győztesnek tekintik majd!

További bónuszok és promóciós ajánlatok

Mint látható, a bet365 magyar felhasználói is ugyanúgy élvezhetik az összes bónuszt! Igazából annyi bet365 ajánlat van, hogy az külön cikket érdemel. A fentiek mellett a bet365 HU sport-specifikus, különleges bónuszajánlatokkal is várja nemcsak a labdarúgás, hanem a lóversenyek és agárversenyek kedvelőit is.

Az online kaszinós bónuszok itt nem szerepelnek. Érdemes rendszeresen visszatérni és böngészni az ajánlatokat. Ez a részletes kínálat az online bukmékerek világában ritkaságszámba megy!

bet365 fizetési módok

Egy online bukmékernél általános szabály, hogy a be- és kifizetési módok lehetőleg egyezzenek. Ha erre nincs lehetőség, kifizetésre válasszuk a banki átutalást. Ügyelnem kellett arra, hogy a pénzügyi szolgáltatódnál regisztrált személyes adataim egyezzenek a bukmékernél megadottakkal.

A bet365 sajnos nem támogatja az e-tárcákat és a kriptopénzes fizetést sem.

Bet365 befizetés

A bet365 Magyarország területén is számos pénzügyi szolgáltatót tesz elérhetővé. A bet365 befizetés információit regisztráció nélkül, a főoldalon egyből áttekinthettem. A bet365 HU az IP-d alapján automatikusan azokat a szerződött pénzügyi szolgáltatókat listázta, amik a tartózkodási helyemen is hozzáférhetőek.

A bet365 magyar felhasználói forintban is befizethetnek az alábbi szolgáltatókon keresztül:

 • Visa/Mastercard hitelkártyák
 • Visa/Mastercard/Maestro bankkártyák
 • paysafecard
 • Banki átutalás

Ezek közül az első három mindössze pár percbe telik, és a befizetés meg is jelenik a számlán. A banki átutalás a szigorúbb biztonsági protokollok miatt lassabb, akár 2-10 munkanapot is igénybe vehet.

A legnagyobb egy alkalommal feltölthető összeg kártyával vagy bankszámlával 6-40 millió Ft, paysafecarddal 250 ezer Ft.

Jelen állás szerint nincsen bet365 SMS befizetés, és vélhetőleg nem is lesz.

bet365 kifizetés

A bet365 kifizetés ugyanazokkal a módokkal lehetséges, mint a befizetés. A bet365 kifizetes kérelmek feldolgozása többnyire ingyenes. Kivételt a banki átutalás jelent, ahol 28 naponta egy ingyenes, fölötte 2100 Ft/alkalom díjat számolnak fel.

A kifizetési minimum 1500 Ft, banki átutalásnál 11000 Ft. A maximálisan teljesíthető kifizetés kártyák esetében 6, banki átutalásnál 10 millió Ft. Paysafecardnál a szolgáltatás jellege miatt 70 000 Ft.

Hogy a kifizetés mennyi idő, az elsősorban a választott szolgáltató függvénye. A bet365 kifizetés OTP-számlára is igényelhető.

bet365 sportfogadás

bet365 alternatív link

A bet365 online sportfogadás Európában piacvezető szolgáltatásnak számít. Bármikor nyitottam meg a bukméker oldalát, fogadási ajánlatok ezreit, köztük élő fogadások százait találtam! Ráadásul a bet365 sportfogadás egyszerű, és a szelvények kiértékelése is gyorsan megtörténik!

bet365 sportok

Mivel a bet365 HU kínálatát a legnépszerűbb csapatsportok, elsősorban a labdarúgás, és motorsportok dominálják. De nagyon erős a felhozatal ló- és agárversenyek terén is. Klasszikus “angol” sportok még a bet365-ön a darts vagy a sznúker.

A bet365 egyben az UFC hivatalos sportfogadási partnere, ami azt is jelenti, hogy Magyarországról alighanem az ő MMA fogadási kínálatuk a legerősebb.

A bet365 magyar nyelven is elérhetővé tette a teljes kínálatát! A bet365 Magyarország területéről is számos bajnokságot és eseményt dolgoz fel, elsősorban a népszerű csapatsportok terén.

A bet365 nagyon komolyan épít a virtuális és e-sportokra is. Olyan népszerű címeket tett fogadhatóvá , mint a League of Legends, Valorant, CS:GO, Call of Duty és Rainbow Six, Dota 2, és a Starcraft-játékok.

bet365 fogadástípusok

Egy bet365 fogadás egy adott eseményre többféle fogadási piacon is megtörténhet. Minél népszerűbb egy sportág, annál több módon lehet rá fogadni. A piacok száma egy jól lefedett meccs esetében több mint 100 is lehet!

Ha a bet365-ön megnyitottam egy kiemelt focimeccset, egyből láthattam, hogy a megszokott 1X2 és dupla esély fogadások mellett az alábbi piacokra is elkészítették az oddsokat:

 • Gólok piacai: pontos szám, alatt/felett, pontos eredmény félidőre, teljes játékidőre, mindkét csapat szerez, gólt szerez a félidőben.
 • Ha kupamérkőzés, továbbjutás és továbbjutás módja: rendes játékidő, hosszabbítás, tizenegyesek.
 • Szögletek piacai: alatt/felett, összesített, félidő és teljes játékidő alatt.

Szinte az összes piacnak elérhető a hendikep változata is, ahol a gyengébbnek tartott csapat néhány pontból álló előnyt kap.

Vagy vegyük a bet365 másik nagy dobását, az UFC-t. Egy átlagos meccsre a következő piacokon is fogadhattam:

 • Küzdelem nyertese és végeredménye, menetekre (pontszámra) lebontva is.
 • Végigmegy-e a küzdelem vagy sem, a meccs lezárásának módja

Ha Anglia, akkor lóverseny és galopp!

 • Fogadhattam a győztesre, győztesre és helyre (hogy melyik ló lesz az első-második-harmadik).
 • Befutóra, illetve hármasbefutóra (az első helyezések sorrend nélkül).
 • Az adott ló nem nyer, helyezést ér el/nem ér el helyezést.

A Bet365-ön ráadásul lehetőség van úgynevezett Tote fogadásra. Ilyenkor a lóversenyre fogadók nem a ház, hanem egymás ellen játszanak, a nyereményalapot pedig a befizetett tétek képezik.

Ha például megnyitottam egy aktuális CS:GO-tornát és azon belül egy két csapat közti meccset, a következő fogadási lehetőségek vártak:

 • Mérkőzés piacok: győztes, pontszám, mérkőzés hendikep.
 • Adott térképek piacai: győztes, szerzett előny, összesített körök száma (hogy hányból dőlt el a győztes), első és utolsó kör győztese, az előzőek hendikep változatai.

Hogyan tudok fogadni / bet365 fogadáskészítő

A bet365 HU-é az egyik legfelhasználóbarátabb felület, ezért a bet365 magyar fogadás is rendkívül egyszerű! Amint túl voltam regisztráción és a fiókhitelesítési folyamaton, elvégeztem az első befizetést, mindössze az alábbi lépésekre volt szükségem egy érvényes fogadáshoz.

 1. Rátalálni az engem érdeklő sportágra, eseményre!
 2. Választani a fogadási piacok közül!
 3. Kattints a neked szimpatikus oddsra, a felugró ablakban add meg a téted.
 4. Ha egy szelvényen kötésben vagy rendszerben akartam fogadni, a bet365 a választásaim automatikusan összegezte. Ugyanitt tudtam választani rendszer fogadást is.
 5. Megerősíteni szelvényem. A fogadásaim innentől érvényesek voltak!

Ha nem voltam elégedett a kínálattal, a bet365 fogadáskészítő alkalmazását az egyes meccsekre kattintva tudtam elérni. Itt kiválasztottam egy fogadástípust, a rendszer pedig azok variációra oddsokat adott meg. A szimpatikus oddsot csak hozzá kellett adnom a szelvényemhez.

bet365 oddsok

A bet365 az oddsokat tekintve a jobb ajánlatokat adó bukmékerek közé tartozik. Ezek az oddsok ráadásul sportáganként kedvező átlagos marginokkal párosulnak. Az átlagos kifizetés a bet365-ön eléri a 94-95%-ot, vagyis 100% kifizetésből 5-6% lesz a bukméker saját haszna.

A Bet365 a legjobb oddsokat az angol focira adja. De kiválóak a szorzóik például a Bajnokok Ligájára is, különösen az ázsiai hendikep fogadásoknál.

Átlagon felüli oddsokat találtam még a következő sportokban: rögbi, sznúker, darts, és ausztrál futball. Csak átlagos az élő foci fogadás, vagy az európai kontinens többi bajnoksága. Amiben a bet365 gyengébb a szorzókat tekintve, az a tenisz.

bet365 korai kifizetés

Cashout itt is lehetséges. A bet365-ön ezt a funkciót “Felvehető most”-nak nevezik. Lehet teljes vagy részleges, ez utóbbi esetben a maradék téted játékban marad. A korai kifizetés működhet egyszerű és kombinált fogadásoknál, bizonyos pre-match és élő piacokon. Jellemző sportágak: labdarúgás, kosárlabda, lóverseny, tenisz.

A bet365 szelvényemen a választásaid felett, az esemény állásának megfelelő nyeremény mellett találtam meg a dollárjel téglalapban gombot.

Ugyanakkor lehet hogy egy szorzó közben megváltozik, és/vagy a bukméker felfüggeszti az adott piacot, ilyenkor a cashout sikertelen lehet.

bet365 élő fogadás & közvetítés

A kínálatot tekintve a bet365 Magyarországon egyike a legerősebb élő fogadás bukmékereknek. Az élő oddsok ugyan átlagosak, de a fogadható események lefedettségét tekintve kevés riválisa akad!

bet365 élő fogadás

Az élő fogadások külön menüpontot kaptak a főoldalon, ahol sportágak alapján folytathattam a böngészést. A bet365 élő focihoz csak kattints a labdarúgás fülre. Az élő piacok száma általában kevesebb, mint a pre-match fogadásoké, de így is több tucat lehetőség közül válogathattam!

bet365 élő közvetítés

A live bet 365 gyakorlatilag minden fontos sportágat lefed. Ha van grafikus vagy videós bet365 élő közvetítés, az az eseményre kattintva automatikusan megjelenik, vagy pedig egy Play gomb-alakú ikon jelzi, hogy stream indítható.

A bet365 live streamhez pozitív játékosi számlaegyenleg szükséges. De a platformon stream nélkül is tudtam követni a bet365 élő eredményeket.

bet365 Kaszinó

bet365 kaszinó

A bet365 magyar nyelven egy kompett szerencsejáték-platform. A bet365 casino egyes játékait már közvetlen a sportfogadási oldalról is elindíthattam. A bet365 kaszinóra átlépés mindössze egy kattintás, külön fiókra nem volt szükség.

A bet365 Magyarország esetében ugyanazokat a kaszinóbónuszokat és játékokat kínálja, mint a legnagyobb piacain.

A bet365 kazino a nyerőgépek százai mellett élő asztali játékokkal is várja azokat, akik valami változatosságra vágynak a sok sportfogadás után! A játékosi számlám kivehető részét szabadon mozgathattam a bukméker és a kaszinóoldal között.

bet365 póker

A bet365 magyar játékosok számára is lehetővé teszi, hogy valódi tétre menő játékhoz online találjanak maguknak asztalt és ellenfeleket. A bet365 poker No Limit Hold’em asztalokat takar.

Aki közvetlenül a böngészőjéből pókerezne, elérhető egy külön bet365 póker add-on is. A bet365 póker app segítségével egyből a választható grafikus asztalokhoz érkeztem! A beszálló és a minimum tétek az asztalok leírásánál mindig fel vannak tüntetve. Az exkluzív, prémium asztalokhoz való hozzáférést a bet365 Magyarországról is lehetővé teszi!

Bet365 mobilalkalmazás

A bet365 magyar felhasználói is letölthetik a bet365 mobilappját, Android és iOS készülékre egyaránt. A bet365 iOS app és Android app elkészült magyarul is.

A bet365 app letöltés közvetlenül a bukméker saját oldaláról történik. A bet365 mobile app letöltését telefonon kellett megkezdenem. A bet365 apk fájl telepítéséhez a szolgáltató részleges útmutatót is készített.

A bet365 app egyébként mindent funkciót tud, amit az asztali vagy a mobil bet365 oldal is, az élő közvetítéseket is. A bet365 mobil app egyik fontos funkciója a push értesítések beállítása.

A bet365 alkalmazás egyetlen hátránya, hogy olykor kellemetlenül belassul, vagy be is fagy.

bet365 ügyfélszolgálat

Rájöttem, hogy érdemes használni a keresőt és/vagy áttanulmányozni a bet 365 HU Súgóját, mert nagyon sok felmerülő kérdésre itt kész választ találhatam!

A bet365 ügyfélszolgálata több csatornán keresztül is elérhető. A leggyorsabb, pár perces ügyintézést a chaten tapasztaltam. A bet365 chaten is szükség lehet bet365 ügyfélazonosításra.

Bet365 elérhetőségek:

Levélben, űrlapon a válaszadási idő 1-2 munkanap is lehet. Az e-mail üzenetben szükség van felhasználónévre is.

bet365 gyakran ismételt kérdések

 • Mennyi bónuszt ad a bet365?

  A legnagyobb sportfogadási bónusz 15 000 Ft-nyi fogadási kredit, vagy 70% extra készpénzes nyeremény egy megnyert 14-es kötés után.

 • Hogyan juthatok bet365 bónuszhoz?

  Egy bónuszhoz először befizetnem és játszanom kellett. Az adott bónuszt az Ajánlatok/Akciók fülnél tudtam megigényelni.

 • Hogyan kell regisztrálni a Bet 365-ön?

  A regisztrációhoz mindössze egy űrlapot kellett a valóságnak megfelelő személyes adatokkal kitöltenem.

 • Hogyan kell befizetni a bet365-ön?

  Csak rá kell kattintanom a Befizetés ikonra, és ott megadnom a pénzügyi szolgáltatódhoz kapcsolódó adataim.

 • Hogyan kell pénzt kivenni a bet365-ön?

  A fiókadatoknál, a Bank menüben tudtam beállítani a kért összeget és a kifizetés módját.

 • Mennyi időbe telik a kifizetés a bet365-ün?

  Egy bet365 kifizetés ideje kártyára általában 1-5 munkanap. A banki átutalás ennél hosszabb időt vehet igénybe. A leggyorsabb a paysafecard.

 • Mennyi a minimum befizetés a bet365-ön?

  A minimum befizetés 1500 Ft, illetve banki átutalás esetében 40000 Ft.

 • Mekkora legkisebb tét a bet365-ön?

  A bet365-ön a legkisebb tét 10 eurócent.

 • Hogyan kell fogadni a bet365-ön?

  A bet365 magyar oldalán is csak rá kell kattintanom a szimpatikus oddsra, ami azután felkerült a szelvényemre.

 • Hogyan kell rendszerfogadást megtenni a bet365-ön?

  Ha volt elérhető rendszer fogadás, azt a kellő számú tipp megadása után a szelvényeden tudtam megjelölni.

 • Megnézhetem a fogadási előzményeket??

  Igen, a fiókban, a “Történet” menüpontban.

 • Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a bet365-tel?

  Az ügyfélszolgálat elérhetőségeit itt is megtalálod a megfelelő fejezetben.

 • Ki a bet365 tulajdonosa?

  A cég 51%-os tulajdonosa az eredeti alapító Denise Coates.

 • A bet365-nek van magyar licence?

  A bet365 Magyarország területén játékszervezési engedéllyel még nem rendelkezik.

bet365 összegzés

Ma a bet365 több mint 150 országban évente mintegy 20 ezer élő sporteseményt közvetít és tesz fogadhatóvá! Ugyan nem itt a legjobbak az oddsok, és kevés a használható fizetési mód, de a bet365 magyar felülete, a szerteágazó kínálat, az élő fogadás és stream együtt biztos választást jelentenek!