A legjobb sportfogadási bónuszok Magyarországon 2023

Sportfogadás Bónusz

Ha online szerencsejátékról van szó, az online sportfogadás bónusz vagy sportfogadás ingyen kezdőtőke kifejezések még mindig a legnépszerűbb keresőkifejezések közé tartoznak a neten. De mit is takar egy online sportfogadás bónusz? Az esetek 99%-ban olyan extra fogadási keretről van szó, ami a befizetéseddel lesz arányos, és ami arra ösztönzi a felhasználókat, hogy minél többet játszanak. És közben lehetőleg hagyják ott a bukmékernél a pénzüket…

Igen, egy sportfogadás bónusz csak a legszerencsésebb és/vagy a legfelkészültebb, profi játékosok számára jelenthet hasznot. Egy bukméker elsősorban üzleti vállalkozás, ami pénzt akar keresni. Persze aki főleg a játék, a szórakozás kedvéért fogad, és a meccsek izgalmait akarja feldobni egy-egy lekötött téttel, annak is jól jöhet az ilyen extra játékkeret.

Ebben a cikkben minden fontosat megtudhatsz a sportfogadási és kaszinó bónuszokról, a sportfogadas ingyen kezdőtőke lehetőségeiről! Olyan információkat osztunk meg itt veled, amiknek a tudatában, jól felkészülve még sok bosszúságtól megkímélheted magad a bónuszos játék során! Tisztázzunk, mit is jelentenek egy online sportfogadás bónusz esetében a megforgatási vagy átjátszási követelmények. Megismertetünk például a freebet fogalmával, és hogy annak a felhasználása a gyakorlatban mit jelent.

Bármelyik külföldi online bukmékernél vagy kaszinóban az első ajánlat az un. üdvözlő bónusz. Az alábbiakban néhány ilyen ajánlaton keresztül mutatjuk be a sportfogadás kezdő bónusz vagy sportfogadás regisztrációs bónusz működését.

Bet365 regisztráció bónusz

bet365

4.9/5
 • Meccs eredmények minden sportnál
 • Részletes professzionális statisztika
 • Élő fogadás számtalan lehetőséggel
 • Kevés fizetési mód
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS

A bet 365 üdvözlő bónusz sportfogadás esetében az “Extra menüben” számlanyitási ajánlatként fut. Egy ilyen promóciós ajánlat csak az újonnan regisztrált, befizetést még nem végzett felhasználókra vonatkozik. 

A bet365 számlanyitási ajánlata egy olyan 100%-os bónusz, amit az első befizetésed arányában írnak jóvá a játékosi számládon. A bet365 bónusz abból is a szempontból is rendhagyó, hogy nem tartoznak hozzá többszörös átjátszási feltételek, és ahhoz, hogy megkapd, előbb ténylegesen fogadnod is kell!

A bet365 sportfogadás regisztrációs bónusz felső limitje 15000 Ft. Az igénylésre a regisztrációtól számított 30 napon belül lesz lehetőséged. A bónuszra a legkisebb feljogosító befizetés értéke 1500 ft, és a sikeres igényléshez ezzel az összeggel fogadás(oka)t is kötnöd kell! A bónuszt a fogadások kiértékelése után írják majd jóvá.

A bet365 befizetési bónusz fogadási kredit/freebet, aminek az összege kifizetéskor mindig levonódik a játékosi egyenlegedből!

A fogadási bónusz összeget a bet365 egy külön, szintén a fiókodhoz tartozó egyenlegen vezeti majd. Ha a későbiekben fogadási kredittel szeretnél tétet tenni, azt az online szelvényeden egy rubrikában kell majd jelölnöd. A fogadási kreditekre lesznek korlátozások, például “Tote” vagy rendszer fogadásokra nem használhatod fel majd őket. A legkisebb odds, amivel egy fogadási kredites nyeremény valódi pénzes nyereményre átváltható lesz: 1,20!

Arra nagyon ügyelj, hogy aktív bónusz mellett ne kérj kifizetést, mert az egyből lenullázza a bónuszegyenleged!

Ennek az írásnak a keretei sajnos szűkek a bónuszfeltételek teljes listájához. Azt tanácsoljuk, magad is olvasd végig a sportfogadás bónusz felhasználási feltételeit!

22bet regisztráció bónusz

22bet

4.7/5
 • Élő sportesemény közvetítés
 • Fogadás különböző e-sportokra
 • Népszerű kriptovaluták használata
 • Kissé retrós weboldal dizájn
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS

A 22Bet vezető sportfogadas regisztrációs bónusz ajánlata automatikusan jár az első kifizetés után, ha csak a megfelelő rubrikában nem jelzed, hogy nem tartasz rá igényt. 

A legkisebb feljogosító befizetés mindössze 400 ft! A bónusz megkapásához itt nem kell fogadni is. A bónuszösszeget a saját befizetésedhez képest a 22Bet is egy külön egyenlegen vezeti majd. A megforgatási feltétel ötszörös, ami azt jelenti, nemcsak a saját befizetett pénzed, hanem a bónuszt is ennyiszer kell tétekben feltenned, hogy végül kivehesed a bónusszal szerzed nyereményeid! Minderre 7 napod lesz. 

Hogy a fogadásod beleszámítson a megforgatásba, meccsenként legalább 1,40-es oddsok mellett kell téteket lekötnöd. Továbbá, a megforgatást legalább hármas gyűjtőfogadásokkal (accumulator bet) kell teljesítened, vagyis olyan tippekkel, amiknek egy szelvényen mind nyernie kell ahhoz, hogy az nyertes legyen!

Komoly korlátot jelent még, hogy a sikeres megforgatás után a kivehető pénzként jóváírható bónuszegyenleg nem lehet nagyobb az eredetileg megítélt bónusznál!

Ha kriptopénzzel fizetsz be, a 22Bet-en nem kaphatsz sportfogadás bónuszt.

Bwin regisztráció bónusz

bwin

4.5/5
 • Aktuális és régebbi eredmények
 • Statisztika sportfogadáshoz
 • Élő fogadás funkció
 • Kevés élő közvetítés van kisebb sportokhoz
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS

A Bwin kezdő sportfogadas bónusz 1500 Ft minimum befizetéstől érhető el. A feljogosító első befizetést a regisztrációt követő 7 napon kell letenni. A jóváírás a befizetést követően itt is automatikus.

A megforgatási feltételek itt is ötszörösek (a saját befizetéseddel együtt tízszeresek), de a 22Bet-tel szemben a megforgatás teljesíthető egyszerű fogadásokkal is. Annyi a különbség, hogy legkisebb beszámítható oddsok értéke 1,75. A teljesítésre 30 napod lesz.

A Bwin üdvözlő bónusz fő hátránya mégis az, hogy a banki átutalás, paysafecard, Skrill és Neteller befizetések ki vannak belőle zárva.

LVBet regisztráció bónusz

LV BET

4.3/5
 • Sokféle alternatív fizetési mód
 • Rednkívül megbízható operátor 2 licenccel
 • 200%-os LV BET bónusz a sportfogadás termékhez
 • Egyelőre még nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálat
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS

Az LVBet üdvözlő sportfogadás bónuszt annak saját információs oldalán vagy az első befizetésed során is meg tudod igényelni a megfelelő rubrika beikszelésével. Igen, ez a bónusz lényegében megtriplázza majd a rendelkezésre álló játékkereted, de a sikeres későbbi pénzkivételhez az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

Ezen az oldalon az online sportfogadás bónuszok megforgatási követelményinek teljesítése fix sorrendben történik. A megforgatást először a saját befizetéseddel kell teljesíteni, azután a bónusszal. A legkisebb feljogosító befizetés az LVBet-en 3000 Ft. A megforgatási követelmény nyolcszoros külön a befizetésedre és a megítélt bónuszösszegre is.

Amennyiben élsz a fogadásodnál a korai kifizetés (cashout) opcióval, az a téted onnantól kezdve nem számít bele a megforgatásba. A megforgatásba beleszámítható egyszerű fogadások legkisebb oddsa 1,25. Amennyiben gyűjtőfogadásokat teszel, az érvényes megforgatáshoz a gyűjtő szelvényed összesített oddsa legalább 2,00 kell, hogy legyen. A teljes átjátszáshoz 14 nap áll majd a rendelkezésedre. 

Az LVBet-en Skrill és Neteller befizetéssel nem tudsz bónuszt igényelni. A virtuális sportok fogadásai nem számítanak bele a megforgatásba.

Sportfogadási bónuszok

Az online sportfogadás bónusz mindenkori szabályai közül most következzen néhány. Egy játékosi fiókon/számlán egyszerre csak egy sportfogadás bónusz lehet aktív. Ha nem sikerül határidőn belül a megforgatási követelményeket teljesíteni, a bónusz és a vele nyert összegek is elvesznek! Amennyiben megforgatási követelményeket kell teljesítened, és a saját pénzes egyenlegeden már nincs fedezet, az arra vonatkozó megforgatás – mily kedves tőlük – teljesítettnek van tekintve.

Akinek a fenti példákban említett online sportfogadás bónuszok feltételei túl keménynek tűnnek, nos, az van, hogy a fenti ajánlatok még a korrektebbek közé tartoznak. Tán csábító lehet egy újabb bukméker magasabb kezdő fogadási bónusza, de aztán kiderül, hogy nem tudsz befizetni forintalapon, hogy a bónuszt 20-30-40-szer is át kell játszani a pénzkivétel feltételeként, vagy legalább 0,5 ponttal magasabb oddsokat kell megtenned a teljesítéshez. 

Más, kevésbé korrekt oldalakon az első befizetési bónusz automatikusan jár, nincs opt-out. Keményen limitálva lehetnek a bónusszal elért nyeremények. Nem adott az sem, hogy arányosan több időt adnak a bónuszos játékra.

A mindenhol megtalálható sportfogadás üdvözlő bónusz ajánlatok mellett az alábbi promóciós ajánlatokkal találkozhatsz egy online bukmékernél:

Kaszinós megfelelője a nyerőgépes verseny, ahol adott játékokon szintén a tétjeiddel gyűjthetsz pontokat.

Kaszinó bónuszok

Az összes fentebb felsorolt platform ma már üzemeltet online kaszinót és élő kaszinót is. A kaszinó bónusz promóciók általában nincsenek átfedésben az online sportfogadas bonuszok ajánlataival. A kaszinó bónuszok a fiókodon belül, a megforgatási követelmények teljesítéséig külön kaszinós egyenlegen lesznek vezetve. 

Egy online kaszinóban is egy fiókon egyszerre csak egy aktív kaszinó bónusz lehet. Az aktív bónusz melletti pénzkivételre ugyanolyan korlátozások érvényesek, mint a sportfogadás bónuszokra.

Ugyan online kaszinó ingyen kezdőtőke lehetőségek nem lesznek, a bónuszok igényléséhez minden esetben befizetned kell, de azért elég változatos casino bonus ajánlatokkal találkozol majd.

GYIK

 • Hogyan kaphatok üdvözlő bónuszt?

  Egy sportfogadás regisztráció bónusz lehet automatikus, igényelhető bónuszkóddal (amit megtalálsz az adott bónusz leírásában), jelölheted befizetéskor rubrikában, vagy kérheted az ügyfélszolgálatnál. De minden esetben saját befizetés szükséges hozzá.

 • Mik azok a megforgatási feltételek?

  Egy sportfogadási vagy kaszino bonuszt többszörösen meg kell tenni tétekben, hogy később kivehető valódi pénz válhasson belőle. Ha ezt nem sikerül megadott időn belül teljesítened, a bónusz és a vele szerzett nyeremények is törlődnek.

 • Melyik oldalon adnak ingyen pörgetéseket?

  Szinte az összes online kaszinóban járnak a befizetési bónuszok mellé ingyen pörgetések is. Üdvözlő bónusz befizetés nélkül ajánlatokat itt sem fogsz találni, ellenben a nem élő kaszinójátékokat nem valódi tétre és nyereményért, ingyen is kipróbálhatod.

 • Mi az a befizetés nélküli bónusz?

  Az online kaszinó befizetés nélküli bónusz és a sportfogadás bónusz befizetés nélkül ajánlatok keresgélése időpocsékolás. A bónuszok valamilyen úton-módon mindenképpen befizetéshez és játékhoz vannak kötve!