Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS
4.1/5

 • Könnyen kezelhető felület
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Magas szorzók, sok fogadási piac
 • Csak átlagos sportfogadásban

A CampoBet bónusz ajánlatának megszerzése természetesen megforgatási feltételekhez kötött. Ez azt jelenti, hogy a bónusz megszerzéséhez bizonyos feltételeknek meg kell felelnünk. Csak a CampoBet újonnan regisztrált felhasználói vehetik igénybe. Ha esetleg Németországban élsz, akár 200€-t is kaphatsz! A bónusz hatszoros megforgatási követelményét (ez a saját pénzedre és a bónuszpénzre is vonatkozik) 2,00-ás minimum odds mellett, a befizetéstől számított 30 napon belül kell teljesítened.

Ismertető


 • Befizetés:
  Visa, Mastercard, Maestro, Banki átutalás, Skrill, Revolut, Neteller, MiFINITY
 • Vevőszolgálat:
  Chat, e-mail
 • Engedély:
  Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA)

CampoBet

A CampoBet magyar változattal ugyan még nem szolgál, de a platform és annak összes szolgáltatása korlátozás nélkül áll a hazai felhasználók rendelkezésére. Mivel a sportfogadási és a kaszinóoldaluk is csak angolul készült el, ezért az itteni regisztrációt és játékot azoknak javasoljuk, akik legalább középszinten boldogulnak a nyelvvel.

Gyakran visszatérő kérdés, hogy legális-e fogadás és más szerencsejáték külföldi oldalakon Magyarországról. Erre a rövid válasz az, hogy igen, az. A kifejtősebbre azt tudjuk mondani, hogy a helyzet a következő: a magyar állam ugyan a sportfogadást állami monopóliumnak szánta, de a szolgáltatások ilyen korlátozása – például külföldi weboldalak blokkolása – uniós irányelveket sértett.

Utolsó állás szerint hazánk jövőre megkezdi az online szerencsejáték-piac liberalizálását, ami alapján EU-s székhelyű, komoly múlttal rendelkező cégek már kaphatnak magyar játékszervezési engedélyt is. Ezzel együtt magukat a felhasználókat soha nem érte azért retorzió, ha egy külföldi bukmékernél fogadtak.

A CampoBet-nek jó esélye van arra, hogy az elsők között kerül majd be az elismert külföldi bukmékerek körébe. Ez egy, a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) által kiállított licenccel bíró platform, ami az egyik legrangosabb játékoldal engedély Európában. A tulajdonos Matrix Limited is ebben a szigetországban, vagyis az Európai Unió területén van bejegyezve, a nyilvános céginformációk alapján már több mint 10 éve (ami az egyik magyar feltétel).

CampoBet regisztráció & bejelentkezés

campobet regisztráció

A CampoBet bejelentkezés és regisztráció közvetlenül, CampoBet alternatív link nélkül folyik. A saját fiók létrehozásához mindössze két űrlapot kell kitölteni, igaz, angol nyelven. A feliratkozási folyamat teljesen automatikus, és mindössze pár percet vesz igénybe!

Az első űrlapon meg kell adnod egy érvényes e-mail címet, egy felhasználónevet és jelszót, és az országot, ahol tartózkodsz. Itt tudod azt is megadni, milyen pénznemben legyen a játékosi számlád. Az adatok kitöltése mellett a következő űrlapra a felhasználási feltételek és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával tudsz. Ha nem akarsz az e-mailedre hírleveleket az új bónuszokról és más promóciós ajánlatokról, hagyd üresen az erre vonatkozó rubrikát.

A kettes számú űrlapon olyan személyes adatokra lesz szükség, amiket más hasonló oldalakon is ugyanúgy bekérnek: saját név, nem, születési idő, lakcím, és telefonszám. Ha beküldted a második űrlapot is, kapsz egy megerősítő e-mailt, amiben a megfelelő linkre kattintva (“CONFIRM”) tudod aktiválni a saját fiókod.

Sportfogadási CampoBet bónusz

campobet bónusz

A cikkünk írása idején nem kevesebb mint 10 CampoBet bónusz és más sportfogadási promóciós ajánlat volt elérhető, ami azért jóval több az ezen a piacon megszokottnál!

Ne feledd, hogy minden online bukmékernél egyszerre csak 1 aktív bónuszod lehet. Pénzt kivenni aktív bónusszal is lehet, de ez a bónusz átjátszási feltételeinek teljesítése előtt azzal jár, hogy minden bónusz és a vele szerzett nyereményeid is elvesznek!

Mielőtt azonban nekikezdenénk a CampoBet bónuszok ismertetésének, néhány dolgot még fontos előre tudni a bukméker promóciós ajánlatairól:

 • A rendszer az átjátszási feltételeket először a saját befizetésedre teljesíti, utána kezdi el a bónuszösszeget felhasználni, vagyis azok a saját pénzedre és a bónuszra is érvényesek.
 • Skrill és Neteller befizetés után sajnos itt nem tudsz bónuszt igényelni.
 • A nem befizetéses bónuszokhoz, freebetekhez 40X-es átjátszási feltétel tartozik.
 • Ha bónusszal játszol és nagyot nyertél, a rendszer azt is figyeli, hogy hogyan váltogatsz az alacsony és magas kockázatú fogadások között, miközben a megjátszási követelményeket próbálod teljesíteni. A CampoBet által túl nagynak ítélt váltások a bónuszfeltételekbe ütköznek..
 • A befizetési bónuszok sikeres igényléséhez a befizetésed legalább egyszer 1,50-es minimum oddsok mellett át kell játszanod.
 • Befizetési bónuszokra a legkisebb feljogosító befizetés 20€.
 • Az átjátszási követelmények teljesítésébe egy eseménynek csak az első fogadása érvényes.
 •  A kapott freebetek összegét egészben kell majd feltenni legalább háromszor, 1,50-es minimum oddsok mellett. A bónusz aktiválására a befizetéstől számított 24 órád lesz.

100%-os első befizetési bónusz 100€-ig

Csak a CampoBet újonnan regisztrált felhasználói vehetik igénybe. Ha esetleg Németországban élsz, akár 200€-t is kaphatsz!

A bónusz hatszoros megforgatási követelményét (ez a saját pénzedre és a bónuszpénzre is vonatkozik) 2,00-ás minimum odds mellett, a befizetéstől számított 30 napon belül kell teljesítened.

50%-os heti újratöltési bónusz 500€-ig

Hetente egyszer, az első befizetés után igényelhető bónusz (ha az előző már nem aktív). A bónusz megforgatása során a maximális tét szelvényenként 50€.

A megkapott bónuszt nyolcszor kell átjátszani, egyszerű fogadásoknál 2,00, kötésben tett fogadásoknál 1,50-es minimum oddsok mellett.

100%-os baseball freebet bónusz 100€-ig

Az MLB (Észak-Amerika) bajnokságra érvényes bónusz. Naponta egyszer lehet kiváltani. A befizetési bónuszok feltételei érvényesek.

Korlátozott idejű freebetek 20€-ig

Mire ezeket a sorokat olvasod, azok a korlátozott idejű freebet bónuszok valószínűleg már nem lesznek érvényesek. Mégis megemlítjük, hogy a CampoBet-en gyakoriak az ilyen 2-3 napos, 10-20€ értékű freebet ajánlatok, amiket aztán a promóció ideje alatt naponta ki lehet játszani! A freebetekhez bizonyos megadott bajnokságokban kell hasonló értékben saját pénzes tétet letenni. A legmagasabb szintű VIP tagok a befizetésük 50%-a után akár 500€ freebethez is juthatnak!

Mivel a kisebb freebet ajánlatok napról-napra változhatnak, érdemes lehet egy héten többször is visszanézni a promóciós oldalra, vagy feliratkozni a CampoBet hírlevelére!

Heti 10%-os sportfogadási tétvisszatérítés 500€-ig

A “veszteségeid” után kaphatod meg heti egyszer, ami a mínuszos egyenleged jelenti, és ebbe a kapott bónuszok és a héten esetleg kikért kifizetéseid is beleszámolják. A legkisebb kiadható cashback 20€, amire még 3X-os átjátszási feltétel is vonatkozik majd.

10%-os virtuális sport freebet 500€-ig

A saját pénzes tétjeid összege után kapott freebet. Számban és időben nincs korlátozva. A legkisebb kiadható freebet összege 20€, amire még 3X-os átjátszási feltétel is vonatkozik majd. Természetesen a saját pénzes tétek és a freebet is a virtuális sportok szekcióra érvényes.

10%-os extra nyeremény gyűjtőfogadásokra 100 000€-ig

Ez egy extra nyereményt jelentő készpénzes bónusz, amihez saját pénzen tett és nyertes gyűjtőfogadásokkal (más néven acca, itt “multibet”) juthatsz hozzá. A feljogosító szelvénynek három esemény/kimenetelt kell tartalmaznia kötésben, egyenként minimum 1,80-as oddsok mellett.

Sportfogadás jackpot 15 000€-ig

A jackpotot nyertes, az összes jelölt tippet eltaláló “multibet” szelvényekkel tudod megnyerni, feltéve, ha éppen nincs más aktív bónuszod! A feljogosító eseményeket a bukméker jelöli ki. Nincs fix nyeremény (már a nyerő szelvény sajátján kívül), a sikeres játékosok egy 15 ezer eurós nyereményalapon osztoznak.

CampoBet befizetés

A CampoBet ugyan regisztrációkor felajánlja a forintalapú játékosi számlát is, azt viszont tudni kell, hogy ez a bukméker mindent euróalapon számol el. Ezért, ha használsz olyan pénzügyi szolgáltatást, aho eurós számlád van, érdemes inkább azt használni befizetésre, mert a forint-euró átváltási árfolyamokat a bukméker bankja a saját kedve-kénye szerint változtathatja.

Azt is tartsd szem előtt, hogy a játékosi számlád feltöltésére választott pénzügyi szolgáltatódhoz ugyanazok a személyes adataid (név, lakcím) tartozzanak, amiket a regisztráció során a CampoBet-nél is megadtál. Ez sok bonyodalomtól megkímélhet később.

A CampoBet ismeri és elfogadja a legtöbb, Magyarországról is elérhető alternatív pénzügyi szolgáltatót. A bankkártyák mellett itt működni fog a Revolut előre feltöltött kártyád, a Skrill, a Neteller, MuchBetter és Jeton e-tárcák, a MiFINITY kuponok, a gyors e-bankolásban utazó Rapid Transfer. Sajnos befizetésre itt nincs paysafecard, sem kriptopénzek

MódVisa/MastercardRapid Transfer*Skrill és Skrill 1-TapRevolut kártyák*NetellerMiFINITY
Min. befizetés5000 Ft5000 Ft5000 Ft5000 Ft5000 Ft3750 Ft
Max. befizetés600 000 Ft1 millió Ft1 millió Ft600 000 Ft1 millió Ft800 000 Ft

*Skrill és Neteller befizetés után sajnos nem lehet bónuszt igényelni!

CampoBet kifizetés

A CampoBet kifizetés sok más fogadóoldallal szemben majdnem teljesen transzparens. A különség a fenti módszerekhez képest annyi, hogy egy Mastercard (kivéve a Revolut ilyen prepaid kártyái) a brand szerencsejátékkal kapcsolatos politikája miatt itt sem fog kifizetésre működni.

Lehetőség szerint ugyanazt a bankolási módot választ kifizetésre is, amivel befizettél! Ha ez nem lehetséges és más módot választanál a pénzkivételre, az ügyfélszolgálatnál előbb igazolnod a személyazonosságod és a lakcímed, esetleg a szerencsejátékra használt jövedelmed forrását (pl. bankszámlakivonat)!

A kifizetésre való feljogosultsághoz a letett pénzed legalább egyszer meg kell fogadásokban játszanod! Ennél a bukmékernél a minimumösszeges pénzkivételekre számíthatnak fel tranzakciós díjakat.

MódVisaRapid TransferSkrill és Skrill 1-TapRevolut kártyákNetellerMiFINITY
Min. kifizetés5000 Ft5000 Ft5000 Ft5000 Ft5000 Ft3750 Ft
Max. kifizetés600 000 Ft600 000 Ft1 millió Ft600 000 Ft1 millió Ft800 000 Ft

Ezek a limitek egyszeri kifizetésre vonatkoznak. A kifizetéseknek van még egy napi/havi limitje is, ha ezeknél nagyobb összeget kérnél ki, akkor a CampoBet az igényed több részletben teljesíti majd. A kifizetési limitek VIP tagsággal növelhetők. Például a legmagasabb “Legend” szint tulajdonosai napi 1500€, illetve havi 20 000€-ig vehetnek ki pénzt, ami nem egy nagy durranás, mert más bukmékereknél alapból ekkora havi limit szokott lenni…

CampoBet sportfogadás

campobet sportfogadás

A CampoBet sport fogadási kínálat jellemzően egy olyan középbukié, ami egyszerre próbál meg sportsbookkal – köztük e-sportokkal – és egy online kaszinóval pénzt keresni. Nem itt találod meg a legtöbb és legjobb ajánlatokat, de azok számára, akiket elsősorban a népszerű csapatsportok és az e-sportok is érdekelnek fogadás szempontjából, számukra itt a “lényeg” azért meglesz.

Bőséggel vannak még outright fogadási lehetőségek bajnokságokra és nemzetközi sporteseményekre, na és van fogadáskészítés is.

Hogy nekik itt mennyire lesz érdemes beruházni, az persze főleg az ajánlott oddsokon és marginokon múlik majd:

Labdarúgás: Unibet-szintű oddsokra ilyen kisebb bukmékereknél nem érdemes számítani, de a külföldi ligáknál és a jeles nemzetközi eseményeknél wfy középkategóriás bukitől azért nem rosszak ezek az oddsok és a marginjaik. A fogadásokat piacokat tekintve láttunk még közepes bukmékereknél is részletesebb ennél részletesebb kínálatot.

Meglepetés volt viszont, hogy itt magyar NBI-II-re is lehet fogadni, méghozzá elég részletesen, de sajnos a hazainál rosszabb oddsok és jóval magasabb marginok mellett.

Kosárlabda: lényegesen gyengébb oddsok a piac legjobb ajánlatainál, és a marginok is meghaladhatják a 7-8%-ot.

Jégkorong: jónak mondható ajánlatok, versenyképes oddsok. Az USA-Kanada mellett fel vannak dolgozva az orosz, cseh, svéd és finn bajnokságok is.

Baseball: MLB fogadásokban a CampoBet kifejezetten erős, felér a legjobb piaci ajánlatokkal! A marginok is igen alacsonyak. Ha valakinek netán a japán, mexikói vagy koreai baseball a heppje, szépen talál ezekre is eseményeket és piacokat.

Amerikai foci: hasonló a kép, mint a jégkorongnál. Közel sincs annyi esemény, mint a sportfogadási piac régi bevett szereplőinél (csak USA és Kanada), de ami megvan, az piacvezető vagy a körüli feltételek mellett fogadható.

Tenisz: teniszben és asztaliteniszben a CampoBet kifejezetten erős! Minden világszervezet eseményeire lehet itt fogadni, kedvező oddsok és alacsony marginok mellett, akár outright piacokon is! Egyedül a feldolgozott események számát tekintve marad el a kínálat a legjobbaktól.

E-sportok: Az ilyen fogadás is magas marginokkal jár, de ezt el lehet mondani más kibersportos bukmékerekről is. A CampoBet elsősorban a legnépszerűbb e-sportok rajongóit célozza meg: CounterStrike, League of Legends, Dota 2, Overwatch, Rainbow Six, Rocket League, Starcraft 1-2, Valorant. Amit hiányoltunk, az az Overwatch,

Ezek közül a Dota 2, a LoL események, amik fogadásra igen részletesek. De számos piaccal vár itt CounterStrike, a Rocket League, és a Valorant.

CampoBet élő fogadás & élő közvetítés

A CampoBet-en nemcsak a népszerű csapatsportokra és teniszre fogadhatsz élőben is, hanem akár röplabdára, krikettre, sznúkerre, sőt, virtuális és e-sportokra is. Az élő fogadásokat egyből a főoldalról, egy külön menüben összegyűjtve is elérheted, de a “Live” tagocska a bal szélső hasáb mindenes menüjében is ott lesz élő meccsek mellett. Az élő piacok száma sem kevés, labdarúgásnál például a hendikep és dupla esély piacok, vagy a cashout és döntetlen esetén tét visszajár opciók ugyanúgy a rendelkezésedre állnak majd!

A CampoBet a hagyományos sportokhoz sajnos nem ad live streamet, csak egy “virtual field” nevű megoldással, grafikus módon, felülnézetből kíséri az élő eseményeket. Itt találni élő statisztikákat, előzménytörténeteket, sőt, tabellát is.

A virtuális és e-sportoknál szerencsére más a helyzet. A többfajta foci (például virtuális Bajnokok Ligája), tenisz, baseball, ló- és agárverseny, motorsport eseményt egy beágyazott ablakban követheted “élőben” is. Az e-sportoknál viszont gyakorlatilag bármikor találni élő fogadást és hozzá beágyazott Twitch TV közvetítést!

CampoBet kaszinó

campobet online kaszinó

Ugyanezen platform része a CampoBet kaszinó. A CampoBet befizetéseid a kaszinóoldalára is jók lesznek, viszont a sportfogadási és kaszinóbónuszok külön egyenlegre kerülnek.

Ez egy videó és élő asztali játékokkal egyaránt jól ellátott, mobilra optimalizált online kaszinó. Ha netán unod a sportfogadást, egy kis nyerőgépezésre vagy blackjackra vágysz ide bármikor átugorhatsz!

CampoBet póker

A CampoBet kaszinóban a Ház (egy véletlenszám-generátor) ellen videó pókert tudsz játszani, például Jacks or Bettert, Texas Hold’em-et, vagy karibi pókert. A CampoBet ellenben nem szervez olyan pókertornákat, ahol más játékosokkal mérhetnéd össze a tudásod.

CampoBet bingó

A kaszinójátékok között találni többféle bingót is. Ilyen például a Wizard Games Rio Bingo vagy a Wazdan Extra Bingo játéka. A CampoBet-en regisztrált fiókkal az összes nem élő kaszinójátékot demóként, nem valódi tétre is kipróbálhatod!

CampoBet mobilalkalmazás

Külön CampoBet app ugyan egyelőre nem áll a rendelkezésre, viszont a mobilos változat böngészőn keresztül is nagyon gyors és hatékony. Persze itt is minden egyben van: sportfogadás, kaszinó és élő kaszinó, de annyira hatékony a menürendszer, hogy ez egyáltalán nem zavaró.

Persze mobilon az egyhasábos kialakítás miatt többet kell görgetni, és 1-2 koppintás pluszra lehet szükség a böngészésnél egy asztali géphez képest, de ez legyen a legnagyobb gond.

CampoBet ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat elérésére a legjobb módszer az élő chat, amit a böngészős oldal alján, a Contact Us menüben tudsz a legkönnyebben elérni. Nem kellett hosszú sort kivárni, pár perc alatt sorra kerültünk, ahol egy munkatárs a magyar kérdésünkre magyar válaszolt. Nem kérdeztünk egyszerűt, mégis sikerült részletes és egyértelmű választ kapni, ráadásul magyar nyelven!

Az ügyfélszolgálat a közvetlen e-mail megkereséseket is magyarul válaszolja meg. Az üzenetedre már 1 órán belül válaszolhatnak.

De fordulhatsz a panaszoddal a független eCOGRA-hoz. Ez a szakmai szervezet elsősorban az online szerencsejáték tiszta működésével foglalkozik. De közvetlen felkeresheted a licenckiállító MGA-t, vagy az Európai Bizottság online vitarendezési platformját is. A megfelelő kapcsolati linkeket mind megtalálod a Contact menüben.

Kapcsolat:

CampoBet GYIK

 • Mennyi bónuszt ad a CampoBet?

  A legmagasabb befizetési, cashback, és freebet bónuszok a CampoBet-en elérik az 500€-t.

 • Hogyan kaphatok CampoBet bónuszt?

  Egy bónuszt az ügyfélszolgálaton keresztül (élő chat, e-mail) tudsz aktiválni, vagy a bónusz leírásánál, a “Claim Bonus” gombbal.

 • Hogyan kell regisztrálni a CampoBet-en?

  A regisztrációhoz a jobb felső sarokban található, zöld “Registration” gombra kell először kattintanod.

 • Hogy működik a CampoBet befizetés?

  A Campobeten a profiladataid mellett találod a fizetési menüt. Befizetést itt, a “Deposit” gombbal tudsz kezdeményezni.

 • Hogy működik a CampoBet kifizetés?

  A Campobeten a profiladataid mellett találod a fizetési menüt. A kifizetési folyamatot itt a “Cashbox/Withdrawal” gombokkal tudod elindítani.

 • Mennyi időbe telik a CampoBet kifizetés?

  A CampoBet 5 munkanapot garantál a kifizetési igények feldolgozására, ami azért hosszabb, mint amivel a legtöbb online bukméker dolgozik. Ezen felül a bankkártyás fizetésnek még lehet pár nap átfutási ideje.

 • Mennyi a CampoBet minimum befizetés?

  A CampoBet minimum befizetés összege 10€ vagy 3750 Ft.

 • Mennyi a CampoBet minimum tét?

  A CampoBet-en a legkisebb tét 0,05€.

 • Hogyan működik a CampoBet fogadás?

  Ha már van saját fiókod és be is fizettél, csak meg kell találnod a számodra érdekes sporteseményt, és ott kiválasztanod egy szimpatikus oddsot vagy fogadási piacot.

 • Hogyan működik a CampoBet rendszer fogadás?

  A gyűjtő- és rendszer fogadások megfelelő rubrikáit a szelvényeden tudod beikszelni, ha azon van elég számú, a feltételeknek megfelelő esemény.

 • Megnézhetem a fogadási előzményeimet?

  Igen, a saját fiókodban, a History/Bet History menüpont alatt.

 • Hogyan tudom felvenni CampoBet-tel a kapcsolatot?

  Élő chaten vagy pedig közvetlenül e-mailben. Asztali böngészőben a bal alsó sarokban, a “Contact Us” találod a kapcsolati információkat.

 • Ki a CampoBet tulajdonosa?

  A CampoBet tulajdonosa a Matrix Limited, ami egy 2010-ben Máltán bejegyzett cég.

 • A CampoBet engedélye érvényes Magyarországon?

  Más külföldi online szerencsejáték oldalakhoz hasonlóan a CampoBet-nek sincs magyar engedélye, de attól még a fogadás és a játék itt is legális.

CampoBet összegzés

A pozitív CampoBet vélemények a Trustpiloton többségében vannak, és a cég itt is saját fiókot tart fenn a nyilvánosan felvetett kérdések tisztázására.

A CampoBet felülete nagyon gyorsan átlátható és tanulható, és a színválasztás is szimpatikusabb volt nekünk, mint más, csilivili oldalaknál. Az oldalváltás sima, nincsenek komoly akadások, fagyások, és a rendszer sem vág ki pár perc inaktivitás után, mint némely konkurensnél. 

Mi kiválónak vagy kifejezetten jónak találtuk a CampoBet tenisz/asztalitenisz, jégkorong, amerikai foci és baseball fogadási kínálatát. A bónuszajánlatok bőségesek, érdekesek, és nem is megjátszhatatlanok. Sajnos a napi/havi kifizetési limitek a legmagasabb VIP szinteket leszámítva kellemetlenül alacsonyak.

A bónuszajánlatok és feltételek egyébként feltűnően hasonlítanak a Rabonáéra, de ez nem jelent feltétlen hátrányt. És a hasonlóságok ezzel nem is értek véget. A felhasználói felület gyakorlatilag megegyezik. A sportfogadási kínálatok is nagyrészt fedik egymást, ami, ha ugyanonnan veszik az oddsokat, nem is olyan meglepő.