Üdvözlő bónusz: €100
FOGADÁS
4.3/5

 • Jól átlátható, reszponzív magyar felhasználói felület
 • Bőséges bónuszválaszték, sok freebet lehetőség
 • Kiváló lehetőségek e-sport fogadásokra
 • Egyben online kaszinó
 • Alacsony havi kifizetési limit
 • Hagyományos fogadásban inkább átlagos

Csak az újonnan regisztráló felhasználók érvényes ajánlat. Az első befizetésed mellé arányosan ugyanannyi bónuszpénzt is szerezhetsz. A legkisebb feljogosító befizetés 20€. Mielőtt ki tudod kérni ezt a bónuszt, a befizetésed értékét legalább egyszer át kell játszanod 1,50-es minimum oddsok mellett. A megkapott bónuszra hatszoros átjátszási feltétel vonatkozik, amit 30 nap alatt kell teljesíteni. Az átjátszásba beleszámító egyszeres fogadások minimum oddsa 2,00, a gyűjtőfogadásoké 1,50. Átjátszáskor a maximális beleszámítható tét fogadásonként 50€.

Ismertető


 • Befizetés:
  Mastercard/Visa, Revolut, Rapid Transfer, Skrill, Neteller, Paysafecard, Jeton, MiFinity
 • Vevőszolgálat:
  Chat, E-mail, Mobil
 • Engedély:
  Curaçao

FEZbet

A FEZbet sportfogadás történhet magyar nyelven is. Ha netán nem egyből magyar nyelven nyitja meg a böngésződ ezt a bukmékert, a főoldal bal alsó sarkában tudod átállítani a nyelvet. Ez a magyarítás közel teljes, a felhasználási feltételek, az adatvédelmi politika is le vannak fordítva. Csupán egyes sportágak fogadási piacainak elnevezésénél ragadt be indokolatlanul néhány angol kifejezés.

A sportfogadás külföldi oldalakon Magyarországon is legális. A FEZbet oldala magyarországi IP-ről közvetlen megnyílik. Itt minden olyan funkciót felhasználhatsz és élvezhetsz, mint amit más országbéli felhasználók is! Az összes fogadható sportág és azok piacai a rendelkezésedre állnak majd!

A FEZbet egy Curaçao-i játékszervezési licenc alapján szolgáltat hazánkban is. Egy ilyen, a Holland Antillákon kiállított engedély nem jelent olyan szintű fogyasztóvédelmi garanciákat, mint például egy máltai vagy gibraltári licenc.

A 2019-ben alapított Rabidi N.V. egy igen aktív szereplője az online szerencsejáték biznisznek. A FEZbet egy összevont bukméker-online kaszinó projektjük, ahol a nyitóoldalon számos szakmai oldal ajánlása szerepel, de ezek kivétel nélkül a kaszinóoldalnak szólnak. De némi kutatás után kiderül, hogy a nagyon agresszívan nyomuló cég más bukméker projektjei, a Sportaza és a Rabona is jó szakmai értékeléseket kaptak.

FEZbet regisztráció & bejelentkezés

FEZbet Regisztráció

A FEZbet regisztráció pár percet vesz igénybe, mindössze néhány webes űrlapot kell a valóságnak megfelelő személyes adataiddal kitöltened. Ezek olyan adatok, amiket máshol, például egy webshopban is bekérnek fiók nyitásakor.

Egy szerencsejáték-oldal esetében a személyes adataid valóssága érzékeny téma. Nem az esetleges visszaélések miatt, hanem mert az ilyen oldalak kimutathatóan pénzmosási kísérletek célpontjai világszerte. Ezért a bukmékerek súlyozottan ellenőrzik, hogy valós személyek-e az ügyfeleik, hogy nem-e tiltott országból játszanak, és időnként azt is, hogy azok befizetései ellenőrizhető forrásból származnak-e.

Az erre létrehozott protokoll neve KYC (know-your customer). A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy legkésőbb az első kifizetési igényed benyújtása után el kell küldened az ügyfélszolgálatnak olyan dokumentumok jó minőségű felvételeit, amik a személyazonosságod és a lakcímed igazolják.

 1. Adj meg egy valódi e-mail címet! Itt tudod azt is beikszelni, hogy akarsz erre a címre bónusz és promóciós ajánlatokat kapni. Ha van promóciós kódod, azt is itt, az első űrlapon tudod megadni
 2. A kettes űrlapon add meg a kívánt felhasználóneved és jelszavad.
 3. A harmadik űrlapon tudod megadni a játékosi számlád pénznemét, ami lehet euró vagy magyar forint. Ugyanitt kell megadnod egy telefonszámot is.Fontos, hogy ez a bukméker mindent euróalapon számol el! Akkor jársz a legjobban, ha már eleve van egy olyan számlád/jövedelmi forrásod, ami euróalapú, és azzal tudsz majd ide befizetni/arra tudsz majd pénzt kivenni.
 4. Végül, add meg a saját neved (ékezetek nélkül), a születési éved és a nemed. Ezután következnek a lakcímadataid. A befizetési mód kiválasztásánál emlékezz arra, hogy az adott pénzügyi szolgáltatónál vezetett számlád ugyanezeket a személyes adatokat tartalmazza (név és lakcím). Ez sok bosszúságtól megkímélhet később!
 5. Végül el kell fogadnod az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelveket. A regisztrációd sikeres! Ha igényelsz az első befizetésed mellé arányos kezdőbónuszt, azt itt is meg tudod adni.

Sportfogadási FEZbet bónusz

FEZbet vélemények

A FEZbet magyar játékosai az összes olyan bónuszt élvezhetik, amit a külföldi felhasználók is, semmilyen országspecifikus korlátozás nem vonatkozik rájuk!

A bónusz- és promóciós ajánlatok előtt kiemelnék, hogy a fiókodon egyszerre csak 1 aktív bónusz lehet. Pénzt kivenni aktív bónusszal is lehet, de ha ezt a bónusz átjátszási feltételeinek teljesítése előtt igényled, minden bónusz és a vele szerzett nyereményeid is elvesznek!

 • Csak saját pénzes befizetések és tétek jogosítanak fel bármilyen bónuszra.
 • A FEZbet bónuszokra is többszörös átjátszási követelmények vonatkoznak. ennek során először a bónuszra feljogosító saját befizetésed kell ugyanannyiszor átjátszani, utána a bónuszpénzt.
 • Egy eseménynél csak az első arra tett fogadás számít bele az átjátszásba (megforgatásba)
 • Ha aktív bónusszal játszol és nagyot nyertél, a rendszer azt is figyeli, hogy hogyan váltogatsz az alacsony és magas kockázatú fogadások között, miközben az átjátszási követelményeket próbálod teljesíteni (ÁSZF 7.19).
 • A bónuszokat az ügyfélszolgálatnál, az élő chaten vagy e-mailben tudod igényelni.
 • A sikeresen megkapott freebeteket egy összegben kell feltenned legalább háromszor, 1,50-es minimum odds mellett, amire 30 napod lesz.

100%-os első befizetési bónusz 100€-ig

Csak az újonnan regisztráló felhasználók érvényes ajánlat. Az első befizetésed mellé arányosan ugyanannyi bónuszpénzt is szerezhetsz. A legkisebb feljogosító befizetés 20€. Mielőtt ki tudod kérni ezt a bónuszt, a befizetésed értékét legalább egyszer át kell játszanod 1,50-es minimum oddsok mellett.

A megkapott bónuszra hatszoros átjátszási feltétel vonatkozik, amit 30 nap alatt kell teljesíteni. Az átjátszásba beleszámító egyszeres fogadások minimum oddsa 2,00, a gyűjtőfogadásoké 1,50. Átjátszáskor a maximális beleszámítható tét fogadásonként 50€.

50%-os heti befizetési bónusz 500€-ig

Az újratöltési bónusz hetente egyszer vehető igénybe. Az igénylés és az átjátszás feltételei megegyeznek az első befizetési bónuszéval. Az átjátszás során kizárt fogadási piacok: hendikep, alatt/felett, mindkét csapat gólt szerez, páros/páratlan, és rendszer fogadások.

0:0 pénzvisszafizetés 25€-ig

Az élvonalbeli európai nemzeti bajnokságokra érvényes ajánlat. Naponta egyszer vehető igénybe. 0:0-ás döntetlen esetén 5-25€ értékig visszakaphatod a téted freebet formájában.

10€ fogadáskészítő biztosítás freebet

Ha a fogadáskészítőt használtál, és azon a négyből csak az egyik tipped nem jött be, 10€ freebetet igényelhetsz. A fogadáskészítő kombinált szorzójának ehhez legalább 2,00-nek kell lennie.

50%-os helyes pontszám freebet 150€-ig

Labdarúgás mérkőzés előtti fogadásokra érvényes. ha pontos eredményre fogadsz és be is jön a tipped, a téted felét freebetként írják jóvá.

50%-os biztonságos fogadás freebet 500€-ig

Ehhez a fogadáshoz egy “Express” fogadást kell tenni, ami legalább 5 tippet tartalmaz, egyenként 1,80-as minimum oddsok mellett. A legkisebb feljogosító tét 20€. Ha a szelvényed veszteséges, a tét felét freebetként igényelheted vissza.

10€ virtuális sport freebet

A freebethez legalább 10€ értékben kell egyszeri fogadást kötnöd, 5,00-ás minimum odds mellett. Naponta egyszer igényelhető.

10€ hétfői gyűjtőfogadás freebet

Heti egyszer, hétfőnként kijátszható bónusz. A freebethez legalább 25€ értékben kell olyan gyűjtőfogadást kötnöd, ami legalább 4 tippet tartalmaz 1,50 feletti oddsok mellett.

10%-os gyűjtőfogadás bónusz 100 000€-ig

Ez egy, a téted után járó extra nyeremény bónusz, amihez saját pénzen tett és nyertes “kombinált” (gyűjtő) fogadásokkal juthatsz hozzá. A feljogosító gyűjtőszelvénynek legalább három tippet kell tartalmaznia, egyenként minimum 1,80-as oddsok mellett.

10%-os sportfogadás cashback 500€-ig

Ez egy egész évre érvényes ajánlat, amit hetente egyszer lehet megjátszani. A heti fogadásaid összegének 10%-át jelenti. A cashbackra kivétel előtt még háromszoros teljesítési feltétel is vonatkozik.

Sportfogadás jackpot

Sajnos a jackpotról sok elérhető információ nincsen. Az biztos, hogy nyertes, az összes jelölt tippet eltaláló gyűjtőszelvények kellenek hozzá, feltéve, ha éppen nincs más aktív bónuszod! A jackpotra feljogosító eseményeket a bukméker jelöli ki. A szerencsés játékosok egy 15 000€-s nyereményalapon osztoznak.

A fentiek mellett még a FEZbet-en olyan további promóciós ajánlatokat is találhatsz, amik csak egy hétre vagy hónapra érvényesek. Ezért is érdemes feliratkozni a FEZbet hírlevélre, vagy pedig rendszeresen visszanézni az oldalra, hogy ne maradj le egy kedvező ajánlatról sem!

FEZbet befizetés

A FEZbet az egyik legjobb magyar nyelven is elérhető bukméker, ami a fizetési lehetőségeket illeti. Ami sportfogadáshoz csak szóba jöhet, azzal itt lehet befizetni, különféle kártyákkal és gyors e-bankolási szolgáltatókkal (Rapid) ugyanúgy, mint e-tárcákkal, voucherekkel, és a bevett kriptopénzekkel egyaránt!

MódMastercard/VisaRapid TransferRevolutSkrillNetellerPaysafecardKripto*
Min. befizetés5000 Ft5000 Ft5000 Ft3000 Ft3000 Ft5000 Ft5000 Ft
Max. befizetés600 000 Ft1 millió Ft600 000 Ft1 millió Ft1 millió Ft350 000 Ft600 000 Ft

*Bitcoin, Bitcoincash, litecoin, tether, ethereum, ripple, dogecoin

További választható befizetési módok: Sofort, Jeton, MiFinity.

FEZbet kifizetés

A FEZbet-en egyszerre legfeljebb három kifizetési kérelmed lehet. Egy FEZbet kifizetés feldolgozása a bukméker részéről alapesetben ingyenes. Kivételt jelent, ha aktív bónusszal, az átjátszási követelmények teljesítése előtt kérsz kifizetést. Ilyenkor a bukméker törölheti az összes nyereményed, és 10-15% illetéket is felszámolhat a teljesítésért!

A napi/heti kifizetési limiteket a felhasználó VIP szintje is befolyásolja. Egyes szintű felhasználóként napi 500, heti 7000€-t vehetsz fel. Ha ennél nagyobb a beküldött igényed, azt több részletben teljesítik. Ez a legmagasabb VIP szinten 1500-20 000€-ra növekszik. A havi kifizetési limit 2 100 000 Ft.

A legtöbb befizetésre alkalmas pénzügyi szolgáltatót kifizetésre is igénybe veheted, sőt, ajánlott ugyanazt a módot felhasználni. Ritkaságszámba megy, hogy egy online bukmékernél van paysafecard kifizetés is. A Revolut itt vélhetőleg azért esett ki, mert ennek a cégnek a politikája nem támogatja a pénzügyi termékük szerencsejátékra történő felhasználását.

MódMastercardRapid TransferBanki átutalásSkrillNetellerPaysafecardKripto*
Min. kifizetés5000 Ft5000 Ft4000 Ft3000 Ft3000 Ft5000 Ft5000 Ft
Max. kifizetés600 000 Ft1 millió Ft750 000 Ft200 000 Ft200 000 Ft350 000 Ft600 000 Ft

*Bitcoin, Bitcoincash, litecoin, tether, ethereum, ripple, dogecoin

További választható kifizetési módok: Jeton, MiFinity.

A kifizetések feldolgozására a FEZbet 3 munkanapot garantál. A további átfutási idő az általad választott pénzügyi szolgáltató függvénye. Egy e-tárcára vagy paysafecardra egy további napon belül megérkezhet a pénzed, míg egy kártyás további 1-3, egy banki átutalásos kifizetés 2-10 extra munkanapot is igénybe vehet.

FEZbet sportfogadás

FEZbet Sportfogadás

A FEZbet sportfogadási kínálata ugyan nem veszi fel a versenyt a legnagyobb online bukmékerekével, de azért itt is bőséges a választék. A népszerű sportágaknál rengeteg az outright fogadás. Van fogadáskészítő alkalmazás, és bekapcsolhatod a gyors fogadást is.

A hagyományos sportok esetében itt is a labdarúgás vezet. Meccsenként nem ritka, hogy piacok és oddsok százai között válogathatsz! Néhány példa: nyertes csapat, első és utolsó gól ideje, végeredmény, félidő/ 90 perc pontos eredménye, győzelem kapott gól nélkül, és ázsiai hendikep fogadások. Vagy megtehetők olyan kész kombinációk, mint például egyik csapat nyer és mindkét csapat betalál.

Többek között Magyar NBI-re és II-re is lehet itt fogadni, méghozzá élőben is és rengeteg piacon! Az oddsok és marginok viszont közel sem olyan kedvezőek, mintha a hazai fogadási oldalt választanád. A nagy figyelmet kiváltó külföldi és nemzetközi meccsek feltételei már lényegesen kedvezőbbek.

A FEZbet is elsősorban a népszerű csapatsportokra és a teniszre koncentrál. Versenyképesnek és igen részletesnek találtuk az amerikai foci és jégkorong kínálatukat. Kifejezetten erős az oldal teniszből, az összes fontos torna megvan itt. Élőben is fogadhatsz meccs- és játszmagyőztesre, játék és pont hendikepre, pontszámra, összesített játékok számára, stb. A 7-8%-os tenisz marginok viszont tisztán magasak.

Mutatóba van még többek között darts, sznúker és krikett. Azt viszont kifejezetten rossz néven vettük, hogy egyáltalán nincsen lóverseny és sakk.

A CounterSrike és a League of Legends rajongóinak a FEZbet felkeresése kötelező! Aki és amilyen verseny csak számít ezeknek a játékoknak a világában, azt itt megtalálod, és fogadni is tudsz rájuk, ráadásul beágyazott Twitch közvetítés mellett! De igen részletesek a Dota 2 vagy Valorant fogadások is. Az Overwatch, a Starcraft 2, vagy az Arena of Valor esetében inkább csak győztesre lehet itt fogadni.

FEZbet élő fogadás & élő közvetítés

Élőben szinte mindenre fogadhatsz itt, amire mérkőzés előtt is. Különösen a csapatsportoknál és a tenisznál van rengeteg élő fogadási piac. A ilyenkor meccseket egy grafikus felülnézeti módban követheted, alatta folyamatosan frissülő meccstatisztikákkal.

A FEZbet-en hagyományos sportágakra sajnos nincsen live stream, viszont az e-sportoknál ezt beágyazott Twitch TV ablakkal megoldották. A virtuális sportoknak is saját élő közvetítése van, az élmény távolabbról olyan, mintha a tévén egy igazi mérkőzést néznénk!

FEZbet kaszinó

FEZbet Kaszinó

A domain a sportfogadás mellett helyet ad egy komplett online kaszinónak is. A FEZbet kaszinó egy nagyon jól felépített mobil játékhely. Töménytelen mennyiségű nyerőgép, asztali játék közül válogathatsz, akár készítő szerint is. Az igazán profik pedig élő osztós játékokban is megmérettethetik magukat!

FEZbet póker

A FEZbet casino online pókerben is elég erős. A teszt alatt 14 videópóker-játékot is találtunk, a Texas Hold’em címektől kezdve, a Jacks or Betteren át a karibi pókerig. Az élő kaszinóban is próbára teheted a tudásod például háromlapos pókerben, Ultimate Texas Hold’em-ben, vagy akár a karibi póker Stud változatában.

FEZbet bingó

Videobingóból hatot találtunk. Ezeket a játékokat egyenként mi nem ismerjük, viszont az azokat kiadó stúdiókat igen. A Wazdan és a Salsa Technology is nagyon jól hangzó nevek az IGaming világában.

FEZbet mobilalkalmazás

Külön FEZbet app ugyan nem készült, viszont a platform mobilböngészőben is igen egyszerű és hatékony kialakítású. Hiánytalanul megvannak az asztali böngészős funkciók, noha mi Firefoxon kissé lassúnak találtuk.

A váltás a sportfogadási, a kaszinó és élő kaszinó oldalak között a fejlécmenün keresztül nem mindig működik, a “hamburger” főmenü a biztosabb.

Persze mobilon az egyhasábos kialakítás miatt többet kell görgetni, és egy asztali géphez képest 1-2 koppintás pluszra szükség, de ez legyen a legnagyobb gond.

FEZbet ügyfélszolgálat

A Rabona ügyfélszolgálat elérésére a legjobb módszer az élő chat. A munkatársak fogadnak magyar nyelvű kérdéseket, és meg is válaszolják azokat. A fogadáskészítővel kapcsolatos kérdésünkre pár perc alatt részletes választ kaptunk, de arról nem voltunk már meggyőződve, hogy anyanyelvi volt-e az operátor, és hogy valóban értette, mit is akarunk. Máskor viszont igen meggyőzőek, ki kell fogni.

Az ügyfélszolgálat az e-mail megkereséseket is magyarul válaszolja meg. Az üzenetedre munkanapon már 1 órán belül reagálhatnak. A felesleges körök elkerülése végett már a nyitó leveled tárgyában add meg a felhasználóneved!

A telefont viszont csak azoknak javasoljuk, akik jól beszélnek és értenek angolul.

Kapcsolat:

 • 24/7 live chat
 • E-mail: support@fezbet.com
 • Tel: 356-2778-0669 (máltai előhívó)

FEZbet GYIK

 • Mennyi bónuszt ad a FEZbet?

  Az első befizetés után igényelhető bónusz legfeljebb 100€. De van heti befizetési bónusz, gyűjtőfogadási bónuszok és számos freebet ajánlatuk is.

 • Hogyan kaphatok FEZbet bónuszt?

  Egy FEZbet bónuszhoz mindig befizetni és játszani kell. A bónuszokat az ügyfélszolgálatnál tudod megigényelni.

 • Hogyan kell regisztrálni a FEZbet-en?

  Csupán ki kell a valós személyes adataiddal töltened néhány regisztrációs űrlapot. Az egész nem tart tovább pár percnél.

 • Hogy működik a FEZbet befizetés?

  Kattints rá a jobb felső sarokban az Egyenleged menüpontra, ott találod a befizetési lehetőségeket.

 • Hogy működik a FEZbet kifizetés?

  Kattints rá a jobb felső sarokban az Egyenleged menüpontra, ott találod a kifizetési lehetőségeket.

 • Mennyi időbe telik a FEZbet kifizetés?

  A FEZbet legfeljebb 3 munkanap alatt feldolgozza a kifizetéseket. A további átfutási idő az általad választott pénzügyi szolgáltatón múlik.

 • Mennyi a FEZbet minimum befizetés?

  A legkisebb befizetés összege 3000 ft.

 • Mennyi a FEZbet minimum tét?

  A legkisebb tét értéke 0,05€.

 • Hogyan működik a FEZbet fogadás?

  Ha már van saját fiókod és be is fizettél, csak meg kell találnod a téged érdeklő a sporteseményt és fogadási piacot, és annál kiválasztanod a neked szimpatikus oddsot.

 • Hogyan működik a FEZbet rendszer fogadás?

  A gyűjtő- és rendszer fogadásokat a szelvényeden tudod beikszelni, ha van azon elegendő, a rendszer fogadás feltételeinek megfelelő tipp.

 • Megnézhetem a fogadási előzményeimet?

  Azt nem, viszont a számlatörténeted, a tranzakciós előzményeket a fiókadataidnál lekérheted.

 • Hogyan tudom felvenni FEZbet-tel a kapcsolatot?

  Élő chaten vagy pedig közvetlenül e-mailben. Asztali böngészőben a bal szélső sávban találod a live chat és a kapcsolati menü ikonját.

 • Ki a FEZbet tulajdonosa?

  A FEZbet tulajdonosa a Rabidi N.V.

 • A FEZbet engedélye érvényes Magyarországon?

  Más külföldi online szerencsejáték-oldalakhoz hasonlóan a FEZbet-nek sincs magyar engedélye, de attól még a fogadás és a játék itt is legális. Angliából vagy Spanyolországból viszont nem fog az oldal megnyílni.

FEZbet összegzés

A FEZbet 2020-ban nyitotta meg a virtuális kapuit a sportfogadók és a kaszinójátékosok előtt. A két másik Rabidi bukihoz képest a FEZbet a legforgalmasabb, idehaza mégis kevésbé ismert. A legtöbb látogatója asztali gépről finn, a magyarok a közönség mintegy 5%-át teszik ki. 

Aki esetleg megfordul más oldalakon is, annak feltűnhet, hogy itt ugyanazok az oddsok, mint a többi Rabidi bukmékernél. Nekünk nagyon tetszett a sokféle bónusz és promóció. Ha nem is feltétlen nyersz majd ezekkel sokat, akkor is szépen meg lehet hosszabbítani velük a játékkereted élettartamát! 

A havi kifizetési limit kifejezetten alacsony. Kissé bosszantónak találtuk még, hogy a rendszer körülbelül 10 perc inaktivitás után automatikusan kiléptet. 

A FEZbet vélemények már igen vegyesek. A Trustpiloton a felhasználók túlnyomó többsége negatív tapasztalatokról számol be, főleg a kifizetések terén. Mi ellenben a hitelesnek tartott szakmai oldalakon nem találtunk figyelmeztetést visszaélésekről.