Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS
4.3/5

 • Magas üdvözlő bónusz
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Kiváló mobil oldal, élő fogadás
 • Túl hamar kiléptet a rendszer

A Rabona bónusz ajánlatának megszerzése természetesen megforgatási feltételekhez kötött. Ez azt jelenti, hogy a bónusz megszerzéséhez bizonyos feltételeknek meg kell felelnünk. Csak az újonnan regisztrált felhasználók vehetik igénybe. A legkisebb feljogosító befizetés 20€. A bónusz hatszoros megforgatási követelményét (ez a saját pénzedre és a bónuszpénzre is vonatkozik) a befizetéstől számított 30 napon belül kell teljesítened.

Ismertető


 • Befizetés:
  Visa, Mastercard, Maestro, Banki átutalás, Skrill, Revolut, Neteller, paysafecard
 • Vevőszolgálat:
  Chat, e-mail
 • Engedély:
  Curaçao

Rabona

A Rabona.com Magyarország területéről korlátozás nélkül érhető el, a regisztrációhoz és a belépéshez nem lesz szükség semmilyen alternatív linkre vagy VPN-re. Ráadásul a Rabona magyar felhasználói egy szinte teljes egészében lokalizált oldalon találhatnak rá az őket érdeklő sportágakra és fogadásokra.

A Rabona szerencsejáték Magyarországról is legális olyan értelemben, hogy az itt fiókkal rendelkező felhasználók legálisan fogadhatnak vagy tehetnek téteket kaszinójátékokra. A különbséget egy külföldi bukméker esetében – a legismertebb magyar sportfogadási oldalhoz képest – az jelenti, hogy itt a nyereményeid után jövedelemadót és egészségügyi hozzájárulást is kell fizetned. Cserébe egy külföldi oldalon gyakran jobb oddsokat és bónuszajánlatokat is kaphatsz!

A Rabona egy Curaçao-i játékszervezési licenc alapján szolgáltat hazánkban is. Egy ilyen, a Holland Antillákon kiállított engedély nem jelent olyan szintű fogyasztóvédelmi garanciákat, mint például egy máltai vagy gibraltári licenc. A tulajdonos Rabidi N.V. viszont egy régi szereplője az online szerencsejáték biznisznek. A 2019-ben alapított, nagyon agresszíven nyomuló cég elsősorban a kaszinóiról ismert, viszont a bukméker projektjeik, a Sportaza és a FEZbet jó szakmai értékeléseket kaptak.

Rabona regisztráció & bejelentkezés

rabona regisztráció

A Rabona regisztráció és bejelentkezés egy mindössze pár percet igénybe vevő, automatikus folyamat. Azonban mielőtt elkezded kitölteni a regisztrációs űrlapokat, érdemes előre megfontolnod, hogy milyen bankolási módszert akarsz majd a bukmékernél használni. Fontos ugyanis, hogy a választott pénzügyi szolgáltatódhoz tartozó személyes adataid (név és lakcím) megegyezzenek az itt, a regisztráció megadandó információiddal. Ha ezek nem egyeznek, a kifizetéseknél később bonyodalmak lehetnek.

Ezt leszámítva a Rabona semmilyen olyan személyes adatot nem kér, amire más hasonló oldalakon nincs ugyanúgy szükség. Szükséged lesz egy élő e-mail címre, választanod kell egy felhasználónevet, jelszót (ha kell, a rendszer generál egyet neked. Ha valahol találtál Rabona promóciós kódot, azt ugyanitt, az első regisztrációs űrlapon tudod megadni. A sikeres regisztrációhoz és továbblépéshez természetesen az Adatvédelmi irányelvek és Általános Szerződési Feltételek elfogadása szükséges.

A második űrlapon következnek a részletes személyes adatok. Ezek a kereszt- és vezetéknév, nem, születési év, lakcím, és a telefonszám. Ugyanitt tudod megadni a játékosi számlád pénznemét is. Ha kitöltötted a mezőket és rákattintottál a megfelelő gombra, létre is jött a saját Rabona fiókod!

A regisztráció és az első befizetés még nem igényel fiókazonosítást. Azonban legkésőbb az első kifizetési igényed feldolgozása során neked is be kell nyújtanod az ügyfélszolgálatnak olyan dokumentumok jó minőségű felvételeit, amik a személyazonosságod és a lakcímed igazolják.Ez a KYC (know your customer) protokoll nem a bukméker akadékoskodása, hanem egy bevett eljárás, amire a nemzetközi pénzmosás elleni szabályozás miatt van szükség.

Bárhol elakadsz, keresd az élő chaten a Rabona magyar nyelvű ügyfélszolgálatát!

Rabona bónusz és promóciós ajánlatok

rabona vélemény

A Rabona hazai sikerének egyik titka minden bizonnyal a parádés sportbónusz kínálat! A cikkünk írása idején nem kevesebb, mint 14 különféle sportfogadási ajánlat közül válogathattak a magyar felhasználók!

Elöljáróban fontos leszögezni, hogy minden online bukmékernél egyszerre csak 1 aktív bónuszod lehet. Pénzt kivenni általában aktív bónusszal is lehet, de ez a bónusz átjátszási feltételeinek teljesítése előtt azzal jár, hogy minden bónusz és a vele szerzett nyereményeid is elvesznek!

Mielőtt azonban nekikezdenénk a Rabone bónuszok ismertetésének, néhány dolgot fontos előre tudni a bukméker promóciós ajánlatairól.

 • Skrill vagy Neteller befizetés után itt sajnos nem jár bónusz.
 • Az átjátszási feltételek teljesítésére általában 30 napod van.
 • Az oldal az átjátsázsi feltételek teljesítéséhez először a saját befizetésed fogja tétként feltenni, utána tudod a kapott bónuszt is megjátszani. A befizetésed másfélszer kell megjátszani, legalább 1,50-es oddsok mellett, hogy bónusszal fogadhass.
 • Ha bónusszal játszol és nagyot nyertél, a rendszer azt is figyeli, hogy hogyan váltogatsz az alacsony és magas kockázatú fogadások között, miközben a megjátszási követelményeket próbálod teljesíteni. A Rabona által túl nagynak ítélt váltások a felhasználási feltételekbe ütköznek.
 • Ha freebetet használsz, a maximális kifizethető összeg a freebetes tétek után a bónusz ötszöröse.

100%os első befizetési bónusz 100€-ig

Csak az újonnan regisztrált felhasználók vehetik igénybe. A legkisebb feljogosító befizetés 20€. A bónusz hatszoros megforgatási követelményét (ez a saját pénzedre és a bónuszpénzre is vonatkozik) a befizetéstől számított 30 napon belül kell teljesítened.

50%os heti befizetési bónusz 500€-ig

Egész évben érvényes bónusz, amit heti egyszer lehet igényelni (ha az előző már nem aktív). A legkisebb feljogosító befizetés 20€. A kiváltásához a befizetést 1,50-es minimum odds mellett legalább egyszer meg kell játszani. A bónusz megforgatása során a maximális tét szelvényenként 50€.

A megkapott bónuszt aztán nyolcszor kell átjátszani, egyszerű fogadásoknál 2,00, kötésben tett (nem rendszer) fogadásoknál 1,50-es minimum oddsok mellett.

Freebet bónuszok

Az egyik ilyen promóció során a saját pénzes téted felét, de legfeljebb 50€-t kaphattad meg ingyen fogadásként, ha legalább 20€ teszel az Európa Liga, Európa Konferencia Liga vagy az Európai Szuper Kupa döntőjére. A kapott freebetet később egyben kell sportfogadásra feltenned, háromszor.

Ezzel a bónusszal azt illusztráljuk, milyen korlátozott idejű promóciókra is lehet számítani a Rabone-on. Hasonló freebet bónuszokat más jeles események, például a Bajnokok Ligája elődöntők-döntők apropóján is lehet igényelni!

Hasonló freebet ajánlat van még asztaliteniszre is. Ennél sokkal nagyobb, akár 500€ összegű freebetet kaphatnak a legmagasabb VIP szintű ügyfelek.

200%-os lóversenyfogadási bónusz 50€-ig

A Rabone bukméker egyik nagy erőssége a lóverseny fogadás! A Lóviláz bónuszt augusztusban már 10€ befizetéstől igénybe lehet venni, ha azt a felhasználó korábban legalább 2,50-es odds mellett egyszer már megjátszotta.

A bónusz hatszoros átjátszási követelményét aztán legalább 3,00-s szorzók mellett kell teljesíteni.

50%-os lóverseny tétvisszatérítési bónusz 50€-ig

Egész évben kérhető bónusz, napi egyszer. Akkor igényelheted, ha legalább 3,00-os odds mellett tettél minimum 20€ értékben feljogosító lóversenyfogadást. Ha a tipped bukik, a téted felét freebetként kapod vissza, aminek az összegét hatszor kell megjátszanod, 3,00 legkisebb oddsok mellett.

100%-os MLB bónusz 100€-ig

A Rabone augusztusban a baseball rajongóit is külön bónusszal várja! Ez egy naponta igénybe vehető freebet bónusz, amit a felhasználó 20€ befizetéstől válthat ki. A freebetre háromszoros megforgatási követelmény vonatkozik 1,50-es minimum oddsok mellett.

10%-os gyűjtőfogadási bónusz 100 000€-ig

Ez egy készpénzes, extra nyereményt jelentő bónusz, amihez saját pénzen tett és nyertes gyűjtőfogadásokkal (accumulator bet vagy acca) juthatsz hozzá. A feljogosító gyűjtő szelvénynek három esemény/kimenetelt kell tartalmaznia, egyenként minimum 1,80-as oddsok mellett.

10%-os sportfogadás tétvisszatérítés 500€-ig

Ez egy egész évre érvényes ajánlat, amit hetente egyszer lehet megjátszani. A heti befizetés összege után jár. A cashbackra még háromszoros teljesítési feltétel vonatkozik.

25%-os Cyber FIFA tétvisszatérítési bónusz 50€-ig

A Rabona külön promótálja a Cbyer FIFA virtuális focibajnokságot. Ez egy ugyanolyan cashback bónusz, mint a hagyományos sportoknál. A bónuszhoz legalább 20€-t kell letenni, majd azzal 1,80-as odds mellett feljogosító fogadást tenni.

A megkapott bónuszt aztán háromszor kell majd a felhasználónak átjátszania.

Sportfogadás jackpot 17 000€-ig(?)

Sajnos erről az akcióról sok elérhető információ nincsen. Az biztos, hogy nyertes, az összes jelölt tippet eltaláló “multi” szelvények kellenek hozzá, feltéve, ha éppen nincs más aktív bónuszod! A jackpotra feljogosító eseményeket a bukméker jelöli ki. Nincs fix nyeremény (már a szelvény saját nyereségén kívül), a sikeres játékosok egy nyereményalapon osztoznak.

A fentiek mellett a Rabona még számos más ajánlattal is várja a játékosokat, de azok nem sportfogadásra, hanem az online kaszinóra érvényesek. Ilyen például az 50%-os hétvégi újratöltési bónuszuk. Ha regisztráltál és nem kértél hírlevelet, akkor is érdemes a bónuszoldalra legalább hetente egyszer felnézni, mert bármikor jöhet egy érdekes freebet ajánlat!

Rabona befizetés

A játékosi számlád pénzneme a Rabona esetében lehet forint vagy euró. A Rabona a magyarországi felhasználóinak is felajánlja legfontosabb fizetési módokat. A legkisebb befizetés összege a választott szolgáltató függvényében 3000-5000 Ft.

A befizetések feldolgozása általában azonnali. A bukméker maga nem számol fel díjat a befizetések feldolgozásáért, a szolgáltatód azonban a saját feltételei szerint kérhet ilyet.

MódBankkártyaGyors e-bankolás*SkrillRevolut*NetellerPaysafecard
Min. befizetés3000 Ft5000 Ft3000 Ft5000 Ft30003000 Ft
Max. befizetés600 000 Ft1 000 000 Ft1 000 000 Ft600 000 Ft500 000 Ft100 000 Ft

*Skrill és Neteller befizetések után nincs bónusz!

A táblázatban szereplő módok mellett lehet itt még bankolni Jeton e-tárcával, MiFINITY voucherrel, és a bevettebb kriptopénzekkel is: Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ether, Tether, Ripple és Dogecoin.

Rabona kifizetés

A Rabona kifizetés már kevesebb módon lehetséges, de ebben nincs semmi rendkívüli. A gyors és problémamentes feldolgozás érdekében érdemes ugyanazt a pénzügyi szolgáltatót választani kifizetésre, mint amivel korábban befizettél. Ha ez nem lehetséges, válaszd kifizetésre a banki átutalást, ami ugyan akár egy héttel is tovább tarthat, de biztos.

A legnagyobb egyszer kifizetés összege 2 100 000 Ft. Fontos még, hogy a kifizetés teljesített a Rabonán számlaazonosítást (KYC) igényel! Ezért érdemes készülni arra, hogy igazolni tudd a személyazonosságod és a lakcímed.

MódBankkártya*Banki átutalásSkrillNetellerPaysafecardJeton
Min. kifizetés5000 Ft4000 Ft3000 Ft5000 Ft5000 Ft5000 Ft
Max. kifizetés600 000Ft750 000 Ft200 000 Ft900 000 Ft350 000 Ft1 millió Ft

*Nem egyezik a gyors e-bankolási szolgáltatókkal, mint a Sofort/Klarna.

A fentieken felül még használhatsz kifizetésre MiFINITY-t és kriptopénzeket is.

Sajnos jelen állás szerint a Rabona hűségprogramjának megemelt kifizetési limitjeiből a magyarországi felhasználók nem részesülnek, de nem tartjuk kizártnak, hogy ez a jövőben változni fog.

Rabona sportfogadás

rabona sportfogadás

A Rabonán ugyan nincs olyan mennyiségű fogadható esemény, a legnagyobb online bukmékereknél, de azért itt is bőséges a választék. A meccs fogadások mellett vannak itt outright piacok, és fogadáskészítő alkalmazás is. A fogadás egyébként nagyon egyszerű, csak rá kell kattintani a nekünk szimpatikus oddsra, és az esemény/kimenetel felkerül a szelvényünkre, ahol azt már csak érvényesíteni kell.

A hagyományos sportok terén természetesen a labdarúgás vezet. Bármikor több mint 1000 fogadható fociesemény vár, ezek közül a legnagyobb figyelmet kiváltó meccseknél – például a Bundesligánál – fogadási piacok százaira tehetsz tétet. Néhány példa ezekre a piacokra: végeredmény, hendikep fogadások, első és utolsó gól, győzelem nagysága, félidő/játékidő pontos eredménye.

A foci fogadásokat tekintve ennél már láttunk részletesebb fogadási lehetőségeket még más közepes bukmékereknél is. Cserébe viszont kellemes meglepetés volt, hogy Magyar NBI-re is lehet itt fogadni, méghozzá elég részletesen, de sajnos a hazainál lényegesen rosszabb oddsok és igen magas marginok mellett.

A külföldi ligáknál és a jeles nemzetközi eseményeknél már jobbak a foci ajánlatok. Ugyan az oddsok és marginok itt sem jelentik a külföldi bukmékerek legjobb ajánlatait, de egyáltalán nem rosszak.

A Rabona a többi csapatsport mellett nagy súlyt fektet még a tenisz/asztaliteniszre. Ez utóbbiból abszolút versenyképes! Jónak mondhatók még a jégkorong és amerikai foci ajánlatok. Baseball sajnos csak mutatóban van. Lehet itt még krikettre, sznúkerre vagy golfra is fogadni, de lényegesen szerényebb keretek között, mint máshol.

Ami még érdekes itt, azok az e-sportok és virtuális sportok. Az ilyen fogadás is magas marginokkal jár, de ezt el lehet mondani más kibersportokat felvonultató bukmékerekről is. A Rabona itt is a legnépszerűbb játékokat vette a kínálatába: CS:GO, Valorant, Rainbow Six, Rocket League, Dota 2, LoL, Starcraft. Ezek közül a CounterStrike, a Valorant, Rocket League, amik kellően részletesek. Különösen igaz ez még a Dota 2-re és a League of Legends-re!

Rabona élő fogadás & élő közvetítés

A Rabonán nagyon jól megoldották az élő fogadást. Csak rá kell kattintani a “Valós idejű fogadás” fülre, és máris eléd tárul az összes olyan hagyományos és esport esemény, ami éppen élőben is fogadni lehet! De az adott meccseknél is jelzi a fogadhatóságot egy “ÉLŐ” felirat.

A hagyományos sportoknál sajnos nincs az élő fogadás mellé live stream is, helyette egy grafikus megoldással követheted a mérkőzés állását. Az e-sportoknál viszont megoldották azt, hogy egy bajnokságot beágyazott Twitch TV-n keresztül itt is nézheted. A kommentátorok viszont nem feltétlen angolul beszélnek majd.

Az élőben fogadható virtuális sportok (foci, baseball, asztalitenisz, lóverseny…) streamjénél viszont szabályos TV-élményben lehet részünk. Szinte elfelejti az ember, hogy pixeleket, nem pedig valós eseményt néz!

Rabona kaszinó

rabona kaszinó

Ugyanehhez a domainhez tartozik a Rabona kaszinó. A Rabona befizetéseid itt is fel tudod használni, viszont a sportfogadási és kaszinóbónuszok külön egyenlegre kerülnek. Ez egy játékokkal – köztük élő asztali játékokkal – nagyon jól ellátott, mobilra optimalizált kaszinó. Ha csak egy kis nyerőgépes pörgetésre vagy blackjackra vágysz, egy kattintással ide bármikor átugorhatsz!

Rabona póker

Ha pókerezni szeretnél, a Rabona kaszinóban videó pókert tudsz játszani, például Jacks or Bettert, Texas Hold’em-et, vagy karibi pókert a Ház (egy véletlenszám-generátor) ellen. A Rabona sajnos nem szervez olyan pókertornákat, ahol más játékosokkal mérheted össze a tudásod.

Rabona bingó

A Rabonán a kaszinójátékok között vannak bingójátékok. Mi hatot találtunk: ilyen például a Wazdan Farm Bingo vagy a Salsa Technology Super Zodiac Bingo játéka. Ezek egyébként nagyon jó nevű játékstúdiók, vagyis biztosan fair játékra számíthatsz!

Rabona mobilalkalmazás

A Rabona esetében eleve egy, a kezdetektől elsősorban mobilos használatra szánt platformról beszélünk. Így a teljes szájt és annak minden funkciója éppúgy működik a szintén magyarított mobilböngészős változatokban is, ideértve élő fogadást és a közvetítést is. A tartalmat tekintve tehát nincsen gond, viszont a mobilon a böngészős változatot használva is olykor ugyanazokat a bosszantó lassulásokat tapasztaltuk, mint asztali gépen. Sőt, történtek befagyások is.

A szájton ugyan van egy-egy elérhető Rabona app Androidra és iOS rendszerekre is, de ez – legalábbis minálunk – csak egy shortcutot jelentett a böngészős változathoz.

Rabona ügyfélszolgálat

A Rabona ügyfélszolgálat elérésére a legjobb módszer az élő chat. A munkatársak a szájt ígéretének megfelelően tényleg fogadnak magyar nyelvű kérdéseket, és korrektül meg is válaszolják azokat. A mi, bónuszokkal kapcsolatos kérdésünkre pár percnyi időkérés után egy rövid, de lényegre törő választ kaptunk, a felhasználási feltételek megfelelő részeinek bemásolásával együtt.

Az ügyfélszolgálat a közvetlen e-mail megkereséseket is magyarul válaszolja meg. Az üzenetedre már 1 órán belül válaszolnak. De van külön e-mail cím a panaszokra is.

Kapcsolat:

 • 24/7 live chat
 • E-mail: support-hu@rabona.com vagy complaints@rabidinv.com

Rabona GYIK

 • Mennyi bónuszt ad a Rabona?

  Ez a tagsági szintedtől is függ. Alap fiókkal legfeljebb 500€-og kaphatsz befizetési bónuszt vagy 50€ freebetet. Egy VIP tag viszont akár 500€ értékű ingyen fogadást is kaphat!

 • Hogyan kaphatok Rabona bónuszt?

  A bónuszokat az ügyfélszolgálatnál tudod majd igényelni, élő chaten vagy e-mailen.

 • Hogyan kell regisztrálni a Rabonán?

  A regisztrációhoz csak két űrlapot kell a valóságnak megfelelő személyes adataiddal kitöltened. Keresd a jobb felső sarokban a “Fiók létrehozása” menüt.

 • Hogy működik a Rabona befizetés?

  Ha már van saját fiókod és be vagy jelentkezve, a jobb felső sarokban találod a “Befizetés” menüt. Ide belépve választod ki a befizetés módját és a letét összegét.

 • Hogy működik a Rabona kifizetés?

  A kifizetést ugyanott tudod kezdeményezni, mint a befizetést, feltéve, hogy legalább egyszer megforgattad már a korábban letett pénzed.

 • Mennyi időbe telik a Rabona kifizetés?

  A bukméker maga 3 munkanapos feldolgozási időt szavatol a kifizetésekre, de ebbe nincsben a pénzügyi szolgáltató teljesítésének saját átfutási ideje. A leggyorsabbak az e-tárcás megoldások.

 • Mennyi a Rabona minimum befizetés?

  A legkisebb befizetés összege 3000 ft.

 • Mennyi a Rabona minimum tét?

  A legkisebb Rabona bet értéke 0,5€.

 • Hogyan működik a Rabona fogadás?

  Ha rendelkezel saját fiókkal, és be is fizettél, csak meg kell találnod azt a sporteseményt, ami téged érdekel, és ott kiválasztanod a neked szimpatikus oddsot vagy fogadási piacot.

 • Hogyan működik a Rabona rendszer fogadás?

  A gyűjtő- és rendszer fogadásokat a szelvényeden tudod beikszelni, ha van azon elegendő, a feltételeknek megfelelő esemény.

 • Megnézhetem a fogadási előzményeimet?

  A fogadási előzményeid itt nem, a korábbi tranzakcióidat a fiókadatoknál, a számlatörténetedben meg tudod nézni.

 • Hogyan tudom felvenni Rabonával a kapcsolatot?

  Élő chaten vagy pedig közvetlenül e-mailben. Asztali böngészőben a jobb alsó sarokban találod a live chat ikonját.

 • Ki a Rabona tulajdonosa?

  A Rabona tulajdonosa a Rabidi N.V.

 • A Rabona engedélye érvényes Magyarországon?

  Más külföldi online szerencsejáték oldalakhoz hasonlóan a Rabonának sincs magyar engedélye, de attól még a fogadás és a játék itt is legális.

Rabona összegzés

Ez a Magyarországon is igen népszerű bukméker a kezdetektől a Rabidi portfóliójának a része, és jelenleg is a cég zászlóshajója! A nyilvános webes látogatottsági adatok alapján a Rabona legtöbb látogatója Magyarországról érkezik! A pozitív Rabona vélemények a nyilvános visszacsatolási platformokon is többségében vannak. 

Mi a Rabidi N.V. eddigi három sportsbookja közül a Rabonát találtuk a legösszeszedettebbnek. A bónuszajánlatok terén talán a Rabona jelenti a piac legjobb ajánlatát! 

A számszerű sportfogadási kínálat ezt a bukmékert ugyan még nem emeli ki, viszont az ajánlatok minősége, az oddsok és marginok terén azért jobban teljesít, különösen az elmúlt egy-két évben elindult más oldalaknál. Kiemelkedő viszont az egyes e-sportok és a virtuális sportok fogadhatósága!

A bukméker technikai megvalósítása viszont közel nem tökéletes. Bosszantó az olykor lassú oldalváltás. Itt például a Chrome böngésző jobban teljesít, mint a Firefox. Az sem szimpatikus, hogy a rendszer körülbelül 5-10 perc inaktivitás után automatikusan kiléptet. Hiányzik még a fogadási piacok teljes magyarítása. Van tehát itt még munka.