Bukmékerek – Az online sportfogadás szolgáltatók bemutatása

A bukmékerek kapcsán írt cikkünkben olyan kérdésekre igyekszünk pontos válaszokkal szolgálni, amelyek kulcsfontosságúak – főként a kezdő sportfogadóknak. Egyebek mellett kifejtjük, hogy mit értünk az egészen pontosan a bukméker kifejezés alatt, bemutatjuk Neked, hogy melyek napjainkban a legjobb bukmékerek Magyarországon, és tartunk egy rövid „töri órát” a bukmékerek eredetéről. Mindemellett azt is átvesszük, mit is az online fogadás tőzsde, és mik az alapvető különbségek a bukmékerek és a sportfogadás tőzsdék között.

Legjobb Online Bukmékerek Magyarországon

Mi is tulajdonképpen a bukméker?

Az online sportfogadás nagyjából 1996-ban vette kezdetét. Ezt a dátumot megelőzően csak hagyományos fogadóirodákban, vagy „feketén” lehetett fogadni sporteseményekre olyan személyeknél, akiket nemes egyszerűséggel csak „bukinak” hívtak. Az internet térnyerése után, ahogy beindult az online fogadás és szerencsejáték, módosult némiképp a bukméker jelentése. Ugyanis egy idő után a világhálón megjelenő netes sportfogadás oldalak is megkapták a bukmékerek vagy más néven online bukmékerek titulust. Mivel ezeken a weboldalakon ugyanúgy sporteseményekre lehetett fogadni, mint a klasszikus bukinál, vagy mondjuk az angliai brick and mortar fogadóirodákban, és persze a hazai lottózókban, ahol még mindig nagy sláger a papír alapú Tippmix játék. Ugyanakkor, ha kicsit is belegondolunk az online bukmékerek weboldalain játszani sokkal előnyösebb, mint hagyományos módon fogadni sporteseményekre. Egy online bukméker sokféle fogadási módot, piacot, bónuszokat és promóciókat, valamint számos remek szolgáltatást is nyújt. És a hab a tortán, hogy bármikor elérhető, valamint, hogy mobilon is működik nála a sportfogadás, arról már nem is beszélve, hogy a pre-match piacok mellett az élő fogadást is biztosítja, amihez live streaming szolgáltatást nyújt.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni bukmékerek választásakor?

Ebben a fejezetben azokat a fő szempontokat vesszük át, amiket mindenképp ajánlatos figyelembe venned olyankor, ha bukméker választáson gondolkodsz.

A legjobb bukmékerek Magyarországon

Ebben a részben olyan sportfogadás szolgáltatókat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyek minden téren megfelelnek az általunk támasztott, nagyon szigorú követelményeknek. Ezek a bukmékerek Magyarországon rendkívül igen népszerűek, ami egyebek mellett a makulátlan hírnevüknek is köszönhető.

bet365

bet365

4.9/5
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS

A bet365 bukméker az online sportfogadás egyik legnevesebb szereplője az európai piacon, a kiváló reputációval rendelkező, tökéletesen magyarosított webhelyen élményszámba megy az online fogadás. A bet365 egyebek mellett olyan tudásbázist nyújt, amiben minden fogadási, mód, piac, és számos egyéb információ megtalálható. A 100%-osan megbízható bukméker eCOGRA tanúsítvánnyal és IBIA tagsággal is rendelkezik. A brit gyökerekkel rendelkező szolgáltató sportfogadás ajánlata egyedülállóan jó! Folyamatosan tengernyi a megtehető sportesemény, amelyek legtöbbjére élőben is lehet fogadni. A piackínálat elképesztően nagy – főként csapatsportok esetében. És a mobile sportfogadáshoz az online bukméker felhasználóbarát dizájnnal bíró reszponzív webszájtot, valamint bet365 Sport alkalmazást is nyújt, ami iOS-es és Androidos kivitelben is elérhető.

22bet

22bet

4.7/5
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS

A 22bet bukméker már relatíve régi szereplőnek számít a magyar online fogadás piacán. A sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató elsősorban azzal tűnik ki a hazai mezőnyből, hogy bizonyos sportokhoz jóval több fogadási lehetőséget biztosít, mint mások. Emellett a 22bet sportfogadás ajánlata is példaértékű. A bukmékernek a magyar nyelvű webhelyén folyamatosan több, mint egy tucatnyi e-sportra lehet fogadni. Emellett nagyon sok online fogadás kimenetel érhető el kisebb sportokhoz is, és az élő sportfogadás szekcióban is egymást érik a jobbnál jobb fogadási lehetőségek. A 22bet mobil fogadás lehetőséget reszponzív és app alapú megoldásokkal is biztosítja a magyar ügyfeleinek, és a sportfogadás termékéhez elérhető bónuszok, promóciók megforgatási feltételei kimondottan kedvezők.

Bwin

bwin

4.5/5
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS

A bwin bukméker szintén a legjobb szolgáltatók közé tartozik, amely folyamatosan kiváló bónuszokat és izgalmas sportfogadás promóciós ajánlatokat kínál a magyar ügyfeleknek. A megbízható top bukmékerek Magyarországon rendszerint széles választékot nyújtanak mind pre-match, mind in-play fogadásokból. Ez alól a bwin sem kivétel, amely a desktopos és a mobil platformján is sokféle megtehető sportot és sporteseményt kínál. Ráadásul a mobil sportfogadás rajongók alkalmazások révén is játszhatnak az osztrák bukinál. A kisebb bukmékerek Magyarországon általában VR FIELD funkciót nyújtanak csak az élő fogadásokhoz, viszont a bwin live streaming szolgáltatást is biztosít. Mindezeken felül az ausztriai gyökerű online bukméker minden népszerű rendszer fogadást támogat: Trxie, Patent, Lucky, Heinz, Goliath stb.

A bukmékerek története röviden

Amióta létezik a sporteseményekre való fogadás lehetősége azóta bukmékerek is vannak. A legális klasszikus sportfogadás és a legelső bukmékerek felbukkanása az 1800-as évekre datálható, és főként a lóversenyhez kötődik. Ezt követően a 20. században a fogadóirodák Európa-szerte gombamód elszaporodtak, és az olyan cégeknek köszönhetően, mint a William Hill a klasszikus sportfogadás fellegváraivá váltak az 1930-as évektől. A hagyományos bukmékerek, tradicionális fogadóirodák még manapság is népszerűek bizonyos országokban – például az Egyesült Királyságban, de még Magyarországon is, ha az Szrt. kirendeltségeit annak vesszük, amelyek mindegyikében Tippmix játékkal lehet sporteseményekre fogadni. Az viszont kétségtelen, hogy napjainkban a sportfogadás piacot egyre inkább az online bukmékerek uralják, amelyek több tekintetben is előnyösebbek, mint a klasszikus „őseik”. Hiszen a legjobb bukméker oldalak szinte mindegyike roppant kedvező sportfogadás bónuszokat nyújt, sokféle piacon lehet náluk fogadni akár élőben is csapatsportokra, e-sportokra, sőt még akár virtuális sportokra is. Emellett pedig az is mellettük szól, hogy asztali számítógépről, valamint okostelefonról / tabletről is a nap egészében az ügyfeleik rendelkezésre állnak a top bukmékerek Magyarországon.

Mi az a fogadási tőzsde?

A fogadási tőzsde egy olyan platform, ahol a fogadásokkal a felhasználók egymással kereskedhetnek, saját szorzókat nyújthatnak, a fogadás pedig nem a buki és a játékos, hanem két játékos között történik. A bukmékerek a szorzókba (oddsokba) minden esetben beépítik a saját nyereségüket is, ami valamivel nagyobb, mint a fogadási tőzsdék esetében. Ezzel szemben a hazánkban legnépszerűbb a Betfair-es tőzsdénél magyar játékosoknak csak 6.5% kerül felszámításra, amennyiben nyernek, ellenben, ha veszítenek, akkor nem számít fel jutalékot a tőzsde operátor a fogadás után.

Mi a különbség a bukmékerek és a fogadási tőzsdék között?

Amikor egy bukmékernél – sportfogadás oldalon, vagy fogadóportálon – teszel meg igazi pénzes fogadást, akkor érdekellentét van Közötted és az adott sportfogadás szolgáltató között. Viszont ezzel szemben a sportfogadás tőzsde teljesen másként működik. Ugyanis ebben az esetben nem a „ház” azaz a bukméker ellenében helyezel el online fogadásokat, hanem más játékosok ellen. A fogadási tőzsdéken a fogadók (felhasználók) akik egymás ellenében fogadnak, saját oddsokat kreálva, a bukmékereknél jobb nyerési lehetőségeket is kínálhatnak egymás számára. Például átlagfeletti szorzót egy adott meccs adott piacának meghatározott kimenetelére – mondjuk focimeccsnél a „Mindkét csapat szerez gólt” piacon a „Nem” kimenetelre. A fogadási tőzsdéken akár 20-30%-al magasabb nettó profit is elérhetnek azok a profi játékosok, amik a tőzsdés fogadási módra specializálódtak, és a bukmékerek tippjei helyett a saját fejük után mennek.

GYIK

 • Mi a bukméker?

  Egy online bukmékernél sportfogadás és egyéb események (pl. politika, díjkiosztó gálák) kimeneteleire tudsz fogadni különféle piacokon, többféle kimenetel keretében pre-match, illetve in-play módon, valódi pénzes tétekben.

 • Melyik a legjobb bukméker Magyarországon?

  Az élmezőnybe olyan bukmékereket lehet sorolni, mint a bet365, a bwin, vagy mondjuk a 22bet – azaz olyan sportfogadás oldalalkat, amik átlagon felüli szolgáltatásokat nyújtanak.

 • Melyik a legjobb futball bukméker?

  A sportesemények száma, a pre-match és in-play piacok, valamint a felkínált szorzók és a sok, élőben közvetített labdarúgó meccse figyelembe vétele alapján szerintünk a bet365-nél éri meg leginkább labdarúgásra fogadni online.

 • Melyik a legjobb e-sport bukméker?

  A bukmékerek Magyarországon kivétel nélkül nyújtanak e-sport fogadásokat. De, ha ki kéne egyet emelni közülük, akkor az a 22bet lenne. Mivel nagyon sok e-sportra lehet nála fogadni tengernyi piacon. Emellett a 22bet a legjobb e-sport meccseket élőben streamingeli, magas szorzókat kínál a fő piacokhoz – például a Magyarországon sokak kedvencének számító CS:GO esetében.

 • Mi a P2P fogadás?

  Ennek a profi sportfogadók körében kedvelt fogadási módszernek a lényege, hogy például egy kiválasztott focimeccsre több olyan fogadás teszel meg, matematikailag, illetve logikailag összefüggenek szorosan egymással. P2P fogadások megtételére a bukmékerek tippjei alapján is a legmegfelelőbbek a pontos gólszámára és a felette / alatta piacokra leadott fogadások. Emellett a P2P stratégia részét képezheti az is, hogy adott helyzetben belenyúlsz cash out-al a fogadásba, így érve el nettó profitot.