Neteller ismertető – regisztráció, funkciók, díjak és egyéb tudnivalók

Neteller

A Neteller digitális pénztárca – e-wallet – mögött egy kanadai cég áll, aminek alapítása meglehetősen régre, 1999-ig nyúlik vissza. A Neteller az egyik első olyan online fizetési mód volt, amit széles körben fogadtak el netenes kaszinók, pókertermek és bukmékerek már akkor, amikor a webes szerencsejáték még csak gyerekcipőben járt Magyarországon. Írásunk célja a Neteller átfogó bemutatása, amely a kevés hátránya mellett számos előnnyel bír, viszont ennek ellenére hazánkban még közel nem olyan népszerű, mint a PayPal, vagy a sokak körében közkedvelt Skrill / Skrill 1-Tap.

Neteller regisztráció magyar ügyfeleknek

A Neteller a lokalizációra eddig még nem fordított olyan komoly figyelmet, mint a PayPal, Revolut, vagy az egyre népszerűbb WISE. Emiatt ahhoz, hogy probléma nélkül tudd használni a Neteller szolgáltatásokat, idegen nyelvismeretre lesz szükséged. A Netelleres regisztrációt desktopos platformon javasoljuk elvégezni – bár tény, hogy mobilon is megoldható, csak valamivel több időt vesz így igénybe.

Amennyiben rendelkezel angol, német, olasz, vagy esetleg spanyol nyelv ismerettel, akkor a Netelleres regisztráció / számlanyitás sem fog számodra komolyabb fejtörést okozni. Nézzük akkor át a pontos lépéseket:

Ha minden adat stimmel – és még nem nyitottál korábban Neteller-es fiókot – akkor a rendszer egyből bejelentkeztet, ahol egy nagyon egyszerű, felhasználóbarát dizájnnal rendelkező felületen tudod megszemlélni a Neteller fő funkcióit, amiket a következő fejezetben kicsit közelebbről is szemügyre veszünk.

Neteller Magyarországon – mit nyújthat nekem a pénzügyi szolgáltató?

Költségek, Neteller díjak

Abban az esetben, ha a regisztrációt követően pénzt szeretnél feltölteni a számládra, amivel online szerencsejáték oldalakon, kaszinókban, bukmékereknél lottó oldalakon, vagy bingo / kenó oldalakon tudsz fizetni, a Neteller adott százalékarányú díjat számít fel, amely jelenleg a következő a különféle egyenleg feltöltési megoldások esetében:

Egyéb Netelleres díjak és költségek

A Netelleres pre-paid kártya kapcsán érdemes tudni azt is, hogy 24 óránként 50 vásárlásnál többet nem bonyolíthatsz le vele, a pénzfelvétel pedig 900€-ra van korlátozva. A Netellernél több plan (csomag) közül is lehet választani. A Standard alapesetben ingyenes, viszont a díjak magasabbak. A „komolyabb” True csomag esetében viszont alacsonyabbak bizonyos költségek, és többek között a Netellernek a crypto termékével is jobb kondíciók mellett kereskedhetsz.

A Neteller használata online kaszinók és fogadás oldalak platformjain

A Neteller révén majdnem minden online sportfogadás oldalon tudsz problémamentesen fizetni. És a befizetések mellett a nyereményeid kiutalását is kérheted a Netelleres számládra. A Netellert még a nagy bukmékerek, és a piacvezető pókertermek is elfogadják, ezért kijelenthető, hogy ez az egyik olyan online bankolási mód az internetes szerencsejátéknak a világában, aminek az elfogadottság gyakorlatilag globális.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS

Neteller előnyök és hátrányok

Kétséget kizáróan van jó pár előnye annak, ha számlát nyitsz a Netellernél, de mindezek mellett azért nem feledkezhetünk meg az e-wallet hátrányairól sem.

Előnyök:

Hátrányok:

GYIK

 • Alapesetben hogyan működik a kétlépcsős autentikáció?

  Amikor a felhasználó neveddel (e-mailcím) és jelszavaddal belépsz az oldalra, a rendszer küld egy 6-jegyű kódot a korábban verifikált telefonszámodra SMS-ben, és ezt a kódot megadva tudsz belépni a fiókodba.

 • Amennyiben nincs már rá szükségem, be tudom zárni a Neteller fiókom?

  Igen, be tudod.

 • Bármilyen ATM-ből tudok pénzt felvenni Neteller NET+ PrePaid Mastercard kártyával?

  Igen, de csak akkor igényelhetsz ilyen kártyát, ha a Neteller verifikáción átesett ügyfele vagy.

 • Mit tegyek, ha a Netelleres kártyámat ellopják, vagy elveszítem?

  Ebben az esetben ajánlott a mobil app révén azonnal letiltani a kártyát. A Netellertől a későbbiek során új kártyát igényelhetsz az ellopott / elveszett helyett.

Konklúzió

A több, mint két évtizedes múlttal bíró fizetési rendszer világszerte széleskörű elfogadottságot mondhat magáénak, aminek köszönhetően majdnem minden kaszinó operátor és sportfogadás oldalon elfogadják online bankoláshoz. A Netelleres rendszer teljesen biztonságos, a mai trendeknek megfelelően mobil alkalmazás is elérhető hozzá, valamint kétlépcsős azonosítás. A pénzügy tranzakciók mellett a Netellernél kereskedhetsz is a szolgáltató által rendelkezésre bocsátott crypto termékkel, és fizikai kártyát is kérhetsz, amivel hagyományos boltokban és online is tudsz fizetni. Ugyanakkor azt is érdemes számításba venni, hogy meglehet, hogy az újonnan megjelent FinTech cégek megoldásai számodra kedvezőbbek (pl. Revolut), mint a Netelleré.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS