Üdvözlő bónusz: €100
FOGADÁS
4.5/5

 • Egyszerű, de kiválóan kezelhető mobilos felület
 • Az egyik első Rabidi bukméker és online kaszinó
 • E-sport fogadásokban elég erős
 • Offshore licenc

A Wazamba bónuszokról fontos tudni, hogy egyszerre csak egyet használhatsz fel közülük. Egy aktív bónusz önmagában nem korlátozza a pénzkivételt, de arra figyelni kell, hogy amennyiben a bónuszok sokszoros megjátszási feltételei előtt próbálsz pénzt kivenni, az összes kapott bónusz és a vele szerzett nyereményeid is semmisek. Ugyanez történik, ha a fiókbeállításaidban törlöd az éppen aktív bónuszt.

Ismertető


 • Befizetés:
  Mastercard, Visa, Revolut, Paysafecard, Rapid Transfer, Skrill, Jeton, Neteller, Kripto
 • Vevőszolgálat:
  Chat, E-mail
 • Engedély:
  Curaçao

Wazamba

A Wazamba sportfogadás magyar felhasználók számára is korlátlanul érhető el. Magyarországi IP-ről is fogadhatsz minden egyes eseményre, azok piacaira, élhetsz az összes promóciós ajánlattal! A felhasználói felület és az összes információs oldal nyelve magyarra is állítható.

A regisztráció sportfogadás külföldi oldalakon a felhasználók számára Magyarországon is legális, noha annak adóügyi vonzatai is vannak.

A Wazamba egy komplett szerencsejáték-platform, ami a sportfogadás mellett a Wazamba kaszinót és élő kaszinót is magában foglalja. A különböző szolgáltatásokhoz egyetlen saját fiókra és játékosi számlára lesz szükséged, csupán a sportfogadási és kaszinóbónuszokat vezeti majd a rendszer egy-egy külön egyenlegen.

A Wazamba a Rabidi. N.V. egyik projektje. Ennek a 2019-ben alapított cégnek a nevéhez máris számos fogadási és kaszinóoldalt fűződik, aminek a szolgáltatási nagyon hasonló módon vehetők igénybe. A Rabidi oldalak ugyanazt a Curaçao-n kiállított licencet használják. Egy ilyen offshore játékszervezési engedély sajnos nem jelent olyan garanciákat, mint egy, az EGT területén kiállított. Ezért mindig ellenőrizzük, hogy egy oldal nem-e szerepel tiltott vagy csaló szájtok listáján, de szerencsére erről nincsen szó.

Wazamba regisztráció & bejelentkezés

Wazamba regisztráció

A Wazamba regisztrációhoz csupán néhány űrlapot kell kitölteni, ami olyan személyes adatok megadását igényli, amit máshol, például egy e-shopban is elkérnének tőled.

A regisztráció megkezdéséhez asztali gépen a jobb felső sarokban található mobilos “hamburger” menüt kell a tálcára behúzni. Itt az összes szükséges menüpont mellett megtalálod a bejelentkezési és regisztrációs ikonokat is (“Csatlakozz”).

1. Válassz magadnak egy Wazamba karaktert!

Első lépésként választanod kell egy színes, egzotikus óceáni népekre emlékeztető mesefigurát, ez egyelőre semmit nem fog jelenti. Ha ha megvan a figurád, meg kell adnod egy e-mail címet, egy felhasználónevet és egy biztonságos jelszót, vagy generáltathatsz magadnak is egyet.

Ha nem akarsz hírlevelet kapni, azt itt ki is ikszelheted.

2. Add a részletes személyes adataid!

A következő űrlapon szükség lesz a valós, de szokványos személyes adataidra. Ezek: saját név, nem, születési év, lakcím és telefonszám.

Itt tudod megadni azt is, hogy a játékosi számlád forint- vagy euróalapon vezessék be. A Rabidi játékoldalakról azt kell itt tudni, hogy a megbízott számlázócég Cipruson euróalapon számol majd el, ezért aki itt akar játszani és csak teheti, válasszon olyan bankolási módot, ahol neki is euróalapú egyenlege van. Így elkerülheti azt, hogy a bukméker bankja határozza meg a devizaváltási árfolyamokat.

3. Készen is vagy a regisztrációval. Válassz fizetési módot!

Lentebb még bővebben lesz erről a szakaszról szó. Amire viszont ügyelj, hogy előre gondold át, hogy a bankolást (be- és kifizetés) hogyan fogod megoldani, mert lehetőleg olyan szolgáltatót kell választanod, ahol a saját számládhoz ugyanazok a személyes adatok vannak kötve, amivel a Wazambán beregelnél!

4. Készülj fel a fiókod ellenőrzésére!

Közvetlen a regisztráció után ezt még nem kérik, de ahogy kéred az első kifizetésed, számolnod kell azzal, hogy az ügyfélszolgálat előtt igazolnod a személyazonosságod és a lakhelyed. Erre a fajta szigorúságra a pénzmosás elleni nemzetközi szabályok miatt van szükség.

Az ügyfélszolgálatnak a fiókod hitelesítéséhez a következő dokumentumok jól kivehető fotóira lehet szüksége: egy fényképes igazolvány (személyi, útlevél, jogosítvány), lakcímkártya vagy egy 3 hónapnál nem régebbi közüzemi számla, és esetleg az általad felhasznált fizetési módhoz tartozó személyes adataidról egy screenshot (látszódjon a neved meg a címed).

Sportfogadási Wazamba bónusz

A Wazamba magyar felhasználói ugyanolyan sportfogadási és kaszinóbónuszok közül válogathatnak, mint a legjobb helyzetű külföldi játékosok.

A Wazamba bónuszokról fontos tudni, hogy egyszerre csak egyet használhatsz fel közülük. Egy aktív bónusz önmagában nem korlátozza a pénzkivételt, de arra figyelni kell, hogy amennyiben a bónuszok sokszoros megjátszási feltételei előtt próbálsz pénzt kivenni, az összes kapott bónusz és a vele szerzett nyereményeid is semmisek. Ugyanez történik, ha a fiókbeállításaidban törlöd az éppen aktív bónuszt.

Wazamba promo code

A Wazamba sport bónuszok általános feltételei

 • Csak saját pénzes befizetések és tétek jogosítanak fel bármilyen bónuszra.
 • Bármilyen bónusz igénylése előtt egyszer át kell játszanod a saját befizetésed, legalább 1,50-es oddsok mellett.
 • A Wazamba sportfogadási bónuszok feltételeinek teljesítése során először a saját befizetésed kell megforgatnod, utána a bónuszpénzt.
 • Egy sporteseménynél csak az első arra tett fogadás számít bele a megforgatásba.
 • Ha bónusszal játszol és nagyot nyertél, a rendszer azt is figyeli, hogy hogyan váltogatsz az alacsony és magas kockázatú fogadások között (ÁSZF 7.19).
 • A kapott freebeteket egy összegben kell feltenned, 1,50-es minimum odds mellett. Az előírt háromszoros megforgatásra 30 napod lesz.
 • A freebetekkel szerzett, kivehető nyeremények felső limitje a bónusz háromszorosa-
 • A befizetési bónuszokhoz egységesen legalább 20€-t kell letenned.
 • A megforgatásba még beszámítható tétek felső limitje 50€.

100€ üdvözlő bónusz + freebet

Ez a bónusz az újonnan regisztrált felhasználóknak van fenntartva. Más bukmékerekkel szemben itt a befizetéseddel, 100% bónusz játékkeret mellé – ha azt már felhasználtad – további 10€ freebetet is szerezhetsz!

A bónuszra hatszoros megforgatási feltétel vonatkozik, egyszerű fogadásoknál 2,00, gyűjtőfogadásoknál 1,50-es eredő oddsok mellett.

500€ heti befizetési bónusz

Ez egy hetente egyszer igényelhető, 50%-os befizetési bónusz, tehát a maxos bónuszt 1000€ letétele után tudod megigényelni. A feltételei máskülönben megegyeznek az első befizetési bónuszéval.

Freebetek

A Wazambán többféleképpen is szerezhetsz freebetet. Az ilyen ajánlatok gyakran csak pár napig vagy egy hétig érvényesek, ezért is érdemes a hírlevélre feliratkozni, vagy pedig gyakran ellenőrizni a bónuszkínálatot. Például kiemelt bajnokságokban kell fogadni, és minden egyes gól után 10, de legfeljebb 50€ freebetet szerezhetsz!

Egy másik korlátozott idejű ajánlat a US Open tenisztornára szólt. Ez esetben egy legalább 20€ értékű, vesztesnek bizonyuló fogadás után szerezhettél 50%-os freebetet. Egy harmadik, 100%-os freebet ajánlat lekötött MLB baseball-fogadásokra szólt,

500€ tétvisszafizetés

Ez egy 10%-os, 500€-ban limitált cashback ajánlat. Az alapot a heti fogadásaid összegének 10%-a jelenti. A cashbackra kivétel előtt még háromszoros teljesítési feltétel is vonatkozik.

100 000 € gyűjtőfogadás extra nyeremény

Acca boost néven is ismert bónusz. Lényege, hogy legalább hármas gyűjtőfogadásokat kell tenned, egyenként 1,80-as oddsokkal. A nyertes fogadásodhoz ilyenkor hozzácsapják a téted 10%-át. Ez egy készpénzes bónusz, aminek nincsenek további feltételei.

500€ virtuális sport bónusz

10%-os freebet bónusz, ami a virtuális sportokra tett fogadásaid után igényelhetsz. Legalább 200€-nyi saját pénzes tétre lesz szükséged.

15 000€ sportfogadás jackpot

Az összes tippet eltaláló “multifogadások” (gyűjtők) kellenek hozzá. A részvétel nem automatikus. A jackpotra feljogosító eseményeket és a multifogadások belépő tétjeit a bukméker jelöli ki. A szerencsés játékosok egy 15 000€-s nyereményalapon osztoznak.

Bónusz Crab

Napi bónuszszerzési lehetőség, amire a többi Rabidi bukmékernél, illetve kaszinónál is lehetőség van. Napi egy lehetőséged van, és legalább egy 10€-s első befizetés is szükséges. Ilyenkor mint egy vidámparkban, egy kis daruval kell a kívánt ajándékfigurát a virtuális vitrinből “kihalászni”.

A nyeremény lehet kisebb összegű valódi pénz, bónuszpénz, kaszinós ingyen pörgetések, vagy a Wazamba boltban felhasználható érmék.

Wazamba befizetés

A Rabidi bukmékerek és kaszinók az elérhetővé tett fizetési módok terén kifejezetten jól szerepelnek. Ami alternatív fizetési szolgáltató csak népszerű a sportfogadók körében, azzal az ő oldalaikon lehet is bankolni.

Te is használhatsz többféle kártyát, e-tárcákat (Jeton, Skrill, Revolut), gyors banki átutalásban utazó szolgáltatókat (Rapid), kupon rendszerű fizetést (paysafecard, MiFinity), és többféle kriptopénzt is. Mobilon az oldalon használhatsz Apple Payt is.

MódMastercard/VisaRapid TransferRevolutSkrillNetellerPaysafecardKripto*
Min.5000 Ft5000 Ft5000 Ft5000 Ft3000 Ft5000 Ft5000 Ft
Max.600 000 Ft1 millió Ft600 000 Ft1 millió Ft1 millió Ft350 000 Ft600 000 Ft

*Bitcoin, Bitcoincash, litecoin, tether, ethereum, ripple, dogecoin

További választható befizetési módok: Sofort, Jeton, MiFinity.

Wazamba kifizetés

Mint más bukmékereknél, a sima Wazamba kifizetés is több tudnivalót igényel, mint a regisztráció vagy a befizetés. Először is a Wazambán elég komoly limitek vannak. Egy kifizetési igény 500€-ban vagy annak megfelelő forintértékben van limitálva, és egyszerre három igényed lehet. Ez az 500€ a napi kifizetési limit is. Ha ennél nagyobb az igényed, azt a Wazamba több részletben fogja majd teljesíteni. De ennyiből talán már látható, hogy ez nagyon könnyű ezt a heti/havi keretet kimeríteni.

A heti limit 7000€, ami sajnos egyben a havi felső limitet is jelenti! Ez az alap fiókra vonatkozik, a legmagasabb “Arany” VIP szinttel (amit jó sok játékkal és költéssel lehet elérni) a napi/het limit felmegy 1500 és 20 000€-ra. De az a helyzet, más cégek bukmékerei alap fiókoknak is tudnak ilyen limiteket biztosítani.

További bökkenő, hogy a VIP programját a Rabidi a Wazambára még nem terjesztette ki, úgyhogy itt kénytelenek leszünk az alap fiók lehetőségeivel bemérni.

Ki kell még emelni, hogy a Rabidi oldalakon a befizetésed legalább egyszer meg kell forgatnod (vagyis fel kell tenned a teljes összeget tétekre), hogy díjmentes kifizetést igényelhess. Ha ez nem áll fenn, a bukméker 10-15% jutalékot is felszámolhat a kifizetés feldolgozásáért.

A bukméker részéről a kifizetések feldolgozási ideje legfeljebb 3 munkanap. Ebben az átfutási időben nincsen benne az általad választott szolgáltató saját feldolgozási ideje. A leggyorsabban jellemzően az e-tárcás és kuponos kifizetések (Jeton, Skrill és paysafecard) érkeznek be a saját számládra. A bankkártyás kifizetés további 1-3, a banki átutalás 2-10 extra munkanap is beletelhet.

Revolut és Visa kifizetés sajnos itt nincsen, vélhetőleg e cégek szerencsejátékkal kapcsolatos politikája miatt. Van viszont banki átutalás, amit akkor érdemes igénybe venni, ha valami oknál fogva nem tudod ugyanazt a bankolási módot pénzkivételre is felhasználni.

MódMastercardRapid TransferBanki átutalásSkrillNetellerPaysafecardKripto*
Min. kifizetés5000 Ft5000 Ft4000 Ft3000 Ft3000 Ft5000 Ft5000 Ft
Max. kifizetés600 000 Ft1 millió Ft750 000 Ft200 000 Ft200 000 Ft350 000 Ft600 000 Ft

*Bitcoin, Bitcoincash, litecoin, tether, ethereum, ripple, dogecoin

További választható kifizetési módok: Jeton, MiFinity.

Wazamba sportfogadás

Wazamba Sportfogadás

A Wazamba sportfogadási kínálata egy közepes-erős online bukmékerének felel meg. A megszokott mérkőzés előtti fogadások mellett itt is vannak outright fogadások, gyors fogadás és fogadáskészítő is.

A legjobban alighanem az jár, aki népszerű külföldi focibajnokságokra és nagy figyelmet kiváltó nemzetközi eseményekre szeretne fogadni. Ezeknek az eseményeknek az oddsai ugyan olyan kedvezőek, mint a legnagyobb online bukmékereké, de azért nem is rosszak. Egy ilyen kiemelt eseményen nem ritka az 1000 fölötti piac és odds. Példák a megjátszható piacokra: nyertes csapat, első és utolsó gól ideje, végeredmény, félidő/ 90 perc pontos eredménye, győzelem kapott gól nélkül, hendikep fogadások. Megtehetsz kész, gyors kombinációkat is, mint például X csapat nyer és mindkét csapat betalál.

Magyar bajnokira – igen, itt ilyen is van – viszont kevésbé érdemes fogadni, mert a jól ismert hazai fogadóoldalhoz képest már gyengébbek az ajánlatok. Ez elég kár, mert amúgy a választható fogadási piacok száma, beleértve az élő fogadást is, még meggyőző lenne.

A Wazamba amiben még erős az oddsokat/marginokat és a fogadható események számát tekintve, az az amerikai futball, a jégkorong, és a kosárlabda. Ez utóbbi terén közel nincs olyan sok bajnokság, mint egy nagy bukmékernél, ami viszont megvan, az gyakran minden tekintetben felveszi a versenyt a top ajánlatokkal!

A teniszes feldolgozásuk is jónak tűnhet, de sajnos az amúgy kiváló piacválaszték magas, 7-8% körüli marginokkal párosul.

Motorsportoknál a Forma-1 mellett van itt többek között MotoGP, Nascar és Indycar is, és az oddsok is megközelítik a vezető ajánlatokat.

Az MMA kínálatot természetesen az UFC dominálja, de meglepetésünkre az itt kínált oddsok nem maradnak el például a bet365 mögül, akik egyébként ezt a ligát szponzorolják is! Másrészt a fogadási lehetőségek kimerülnek a győztesben és a menetek alatt/felett számában.

Wazamba élő fogadás & élő közvetítés

A Wazamba esetében az amúgy igen színvonalas és változatos élő fogadás sajnos nem párosul valódi, videós élő közvetítéssel. Az ilyen szolgáltatás a legnagyobb piaci szereplők sajátja. E helyett be kell érnünk az események egy felülnézeti, grafikus követésével, amihez hasznos meccs statisztikák is társulnak.

Kivételt jelentenek ez alól az e-sportok és virtuális sportok. Az előbbi esetében egy beágyazott Twitch TV-ablakon keresztül követheted a kiemelt eseményeket. Különösen részletesnek és színvonalasnak találtuk a CounterStrike, Dota 2, League of Legends és Valorant események feldolgozását. A közvetítés viszont nem feltétlen angolul lesz.

A fogadható virtuális sportokhoz, például a futball VR vagy a kosárlabda VR, természetesen vannak élő közvetítési ablakok, hiszen számítógépes animációkról van szó. Ezek meglepően jól néznek ki, de a felhőtlen élményhez azért hiányzik egy kommentátor.

Wazamba kaszinó

Wazamba kaszinó online

Ha netán unod a sportfogadást, a Wazamba casino videó és élő kaszinójátékokkal is vár! Ez egy erős középkategóriás online kaszinó, amiben a legjobb játékfejlesztők is képviseltetik magukat. A közel 3000 nyerőgép mellett 150 élő asztali játékban és vetélkedőben is kipróbálhatod magad! Ugyanazt a valódi pénzes egyenleged itt is tudod használni, mint sportfogadásban!

Wazamba póker

A Wazamba kaszinóban a különféle videó pókerek között Texas Hold’em-et is vagy Jacks or Bettert játszhatsz! A különféle pókerváltozatokat ingyen, nem valódi tétre és nyereményért is kipróbálhatod! A Wazamba ugyanakkor nem tart fenn élő pókerasztalokat, ahol valódi ellenfelek ellen tehetnéd próbára a tudásod.

Wazamba bingó

A kaszinóban hat bingójátékot is találtunk. Ugyan a szerkesztőség egyike se egy nagy bingós, de az látjuk, hogy ezekért a játékokért élvonalbeli stúdiók felelnek. Ezért bátran ajánljuk legalább ingyenes demóként a kipróbálásukat!

Wazamba mobilalkalmazás

Letölthető Wazamba app sajnos nincsen. De a Rabidi oldalra is jellemző, hogy már foglalkoznak saját mobilappok készíttetésével, hanem megelégednek a mobilböngészős változattal. Ez nem feltétlen hátrány, ugyanis már az asztali böngészős verzióról is lerí, hogy a platformot elsősorban mobilos játékra szánták.

Minden funkció, a teljes magyarítás és az élő fogadás is éppúgy működik mobileszközön, mint asztali számítógépen!

Wazamba ügyfélszolgálat

A Wazamba ügyfélszolgálatától azt tudakoltuk meg, hogy a kaszinóban érvényes 5€-s felső tétlimit a sportfogadási bónuszokra is érvényes-e. A pár másodpercen jelentkező operátor ha nem is elsőre, de helyesen értelmezte a kérdésünket, és arra rendes magyarsággal lényegre törő választ is adott. Hozzá kell tenni, hogy ez hétvégi időpont volt, tehát a support tényleg minden egyes nap dolgozik.

Az ügyfélszolgálat az e-mail megkereséseket is magyarul válaszolja meg. Az üzenetedre munkanapon már 1 órán belül reagálhatnak. A felesleges elkerülése végett már a nyitó leveled tárgyában ne felejtsd el megadni a felhasználóneved!

Kapcsolat:

 • 24/7 live chat
 • E-mail: support@wazamba.com vagy complaints@rabidinv.com

Wazamba GYIK

 • Mennyi bónuszt ad a Wazamba?

  A Wazambán legmagasabb befizetési bónusz 500€.

 • Hogyan kaphatok Wazamba bónuszt?

  Egy bónuszhoz minden esetben befizetned és fogadnod kell. Bónuszt az ügyfélszolgálatnál tudsz igényelni, élő chaten vagy e-mailben.

 • Hogyan kell regisztrálni a Wazambán?

  A regisztrációhoz néhány űrlapot kell kitöltened, a “Csatlakozom” menüpont alatt.

 • Hogy működik a Wazamba befizetés?

  A befizetéshez a főmenüben a zöld “plusz” jelre kell kattintanod.

 • Hogy működik a Wazamba kifizetés?

  A kifizetés ugyanott éred el, mint a befizetést, csak a megfelelő fülre kell kattintanod.

 • Mennyi időbe telik a Wazamba kifizetés?

  A Wazamba kifizetés sebessége a fizetési módtól is függ, de összesen 2-10 munkanap.

 • Mennyi a Wazamba minimum befizetés?

  A legkisebb Wazamba befizetés 10€.

 • Mennyi a Wazamba minimum tét?

  A legkisebb tét értéke 0,05€.

 • Hogyan működik a Wazamba fogadás?

  Ha már van saját fiókod és be is fizettél, csak meg kell találnod a téged érdeklő a sporteseményt és fogadási piacot, és annál kiválasztanod a neked szimpatikus oddsot.

 • Hogyan működik a Wazamba rendszer fogadás?

  A gyűjtő- és rendszer fogadásokat a szelvényeden tudod beikszelni, ha van azon elegendő, a fogadás feltételeinek megfelelő tipp.

 • Megnézhetem a fogadási előzményeimet?

  Nem, viszont a számlatörténeted, a tranzakciós előzményeket a fiókadataidnál kérheted le.

 • Hogyan tudom felvenni Wazambával a kapcsolatot?

  Élő chaten vagy pedig közvetlenül e-mailben. Asztali böngészőben a bal alsó sarokban találod a kapcsolatfelvétel menüt.

 • Ki a Wazamba tulajdonosa?

  A Wazamba tulajdonosa a Rabidi N.V.

 • A Wazamba engedélye érvényes Magyarországon?

  Más külföldi bukmékerekhez hasonlóan a Wazambának sincs külön magyar engedélye, de attól még a fogadás és a játék itt is legális.

Wazamba összegzés

Az oldalt követők vagy bukmékerek világában járatosabbak talán feltűnt, hogy a tulajdonos Rabidi N.V. nagyrészt ugyanazt a sportfogadási és kaszinós portfóliót több felületen is értékesíti. A Wazamba mesevilág-dzsungel dizájnja esetleg nem jön be majd mindenkinek.

A 2019-ben alapított Wazamba a cég egyik első bukméker projektje, mégis a többi Rabidi bukihoz képest alacsonyabb a látogatottsága. A Wazamba hazánkban mégis népszerű, nagyjából minden ötödik Wazamba felhasználó Magyarországról jelentkezik be. 

A bukméker feltétlen hátránya az alacsony limitek miatt a nehézkes kifizetés. A felhasználói Wazamba vélemények többsége ugyanakkor pozitív, és az ügyfélszolgálatuk jelent van az ilyen feedback oldalakon. A Wazamba sportfogadás és kaszinók – ahogy más Rabidi szájtok – nem szerepelnek csaló szolgáltatókra figyelmeztető oldalakon sem.