Befizetés és kifizetés szerencsejáték oldalakra banki átutalással

Online fogadás banki átutalással

A banki átutalást ó, mint fizetési módot már a kezdet kezdetén alkalmazták az online szerencsejáték és sportfogadás világában, amikor megjelentek a legelső internetes kaszinók és bukmékerek. Az igazat megvallva akkoriban nem is nagyon volt más opció a befizetések és a kifizetések intézéséhez, mint a hagyományos bank- és hitelkártya alapú megoldások, illetve a banki átutalás. A befizetésekhez és a nyeremény kifizetésekhez még mostanság is meglepően sokan használják a banki átutalást, ezért egy cikk keretében bemutatjuk az alkalmazását és rávilágítunk mind az előnyeire, mind a hátrányaira.

Hogyan intézhetek befizetést & kifizetést kaszinóban, bukmékernél banki átutalással?

Amennyiben befizetni szeretnél, azaz letét elhelyezni egy bukmékernél, vagy online kaszinóban nyitott fiókod belső egyenlegén, a legfontosabb és egyben a legalapvetőbb dolog, hogy rendelkezz egy megfelelő bankszámlával. Ezen a bankszámlán, amit gyakorlatilag bármelyik kereskedelmi- és hitelbank fiókjában nyithatsz rendelkezned kell kellő mennyiségű pénzösszeggel a befizetéshez (*megjegyzés: manapság a legtöbb a legtöbb magyar bank online számlanyitást is engedélyez). De emellett az is fontos kritérium, hogy az adott bankszámlán engedélyezve legyen – hacsak nincs alapértelmezetten engedélyezve – az, hogy szerencsejáték oldalakra, sportfogadás portálokra stb. is lehessen vele befizetéseket végrehajtani. Ha mindezen feltételek adottak, akkor az égvilágon semmi akadálya nincs, hogy pénzt tudj feltölteni az adott bukmékernél lévő számládra / egyenlegedre a bankszámládról.

Befizetés és kifizetés szerencsejáték oldalra banki tranzakcióval

 1. Az adott bukméker / kaszinó oldalán válaszd a BEFIZETÉS opciót ki a megfelelő menüből.
 2. Az elérhető, rendszer által megjelenített fizetési megoldások közül válaszd ki a banki átutalást (pay via bank).
 3. A megjelenő űrlapon add meg a befizetni kívánt összeget – kérjük ezt viszont vedd figyelembe, hogy banki tranzakciónál (is) van minimális és maximális összeg: pl. min. 4000 HUF, max. 1 400 000 HUF / tranzakció.
 4. Add meg a további szükséges adatok a befizetéshez: Bank neve, IBAN stb. és kövesd a további utasításokat. Az újabb fizetési rendszerek ilyenkor kapcsolódnak az adott bank online fizetési felületével, ahol további adatok megadása, és a fizetés jóváhagyása lehet szükséges.

A sikeres tranzakcióról e-mailes / SMS és egyéb típusú visszaigazolást is kaphatsz (pl. belső üzenet az operátornál lévő levelezési fiókodban). Az, hogy mikor jelenik meg a pénz a számládon elsősorban a bankodtól függ, de rendszerint hagyományos / klasszikus banki átutalás alkalmával 2-7 munkanap is lehet.

A nyeremények kifizetés banki átutalás használatával hasonlóképp történik, mint a befizetés. A különbség legtöbbször mindössze annyi, hogy BEFIZETÉS helyett a KIFIZETÉS opciót kell a megfelelő menüből kiválasztani.

A bukmékerek és az online kaszinó, illetve pókertermek döntő többsége semmilyen díjat nem számít fel, ha ezt a bankolási megoldást használod. Az azért bizonyos szerencsejáték oldalak esetében előfordulhat, hogy adott időn belül – például hetente vagy kéthetente – csak egy nyeremény kivétel tranzakció ingyenes. Ugyanakkor annak érdemes utána nézni, hogy a bankod részéről kerül-e felszámításra – és ha igen, milyen arányú – összeg olyan alkalmakkor, amikor banki átutalás révén töltöd fel egy szerencsejáték oldalnál a számlád, vagy nyereményt utalsz ki onnan a bankszámládra.

A „normál” díjak mellett egyéb banki költségek is felmerülhetnek, például abban az esetben, ha nemzetközi átutalásra van szükséged, és a transzfer egy EU-n kívüli bankba irányul. Emellett az sem mindegy, hogy milyen pénznemben történik a tranzakció, mivel, ha egy magyar banknál HUF számlád van, viszont az Egyesült Királyságban bejegyzett bukmékerednél USD alapú, akkor az oda-vissza átváltás során egyéb költségek is felmerülhetnek.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS

Online fogadás banki átutalással – előnyök és hátrányok

A banki átutalás annak ellenére a mai napig nem ment ki a „divatból” az online szerencsejáték és sportfogadás világában, hogy manapság már sok más egyéb módon is megoldható a bankolás online fogadóportálokon: például többféle biztonságos-e pénztárca, alternatív opciók, és még kripo-pénzes megoldások is elérhetők napjainkban az online fogadás kedvelőinek. Az alábbiakban azt vesszük át, milyen érvek szólnak a klasszikus banki átutalás mellett, valamint ellene.

Előnyök:

Hátrányok:

GYIK

 • Hol találom meg a bankom SWIFT / BIC kódját?

  Ezeket az információkat a bankod honlapján találhatod meg.

 • Mit tegyek, ha többször is sikertelen az átutalás?

  Vedd fel a kapcsolatot a bankoddal annak kapcsán, hogy nincs-e default módon letiltva a szerencsejátékra való használata az adott számlának. Amennyiben nemleges választ kapsz, akkor lépj kapcsolatba az adott bukméker, szerencsejáték oldal ügyféltámogatási rendszerében dolgozó szakemberekkel.

 • Mennyire biztonságos a fizetés szerencsejáték oldalakon banki átutalással?

  Rendkívül biztonságos, mivel maximális titkosítással történik az adatok átadása, ami lehetetlenné teszi, hogy a tranzakciónak az összege, és a pénzmozgással kapcsolatos egyéb adatok illetéktelenekhez kerüljenek.

Konklúzió

A cikk végére érve reméljük, hogy sikerült minden kérdésedre választ kapnod a banki átutalással történő fizetés kapcsán. És azt is őszintén reméljük, hogy sikerült eldöntened, hogy érdemes-e manapság, amikor sokféle egyéb, alternatív fizetési mód is létezik már, a klasszikus, akár több munkanapot is igénybe vevő banki tranzakciókat alkalmaznod olyan esetekben, amikor letétet kívánsz elhelyezni egy kaszinó vagy sportfogadás oldalnál nyitott számládon, illetve, amikor a nyereményeidet szeretnéd kiutalni a belső egyenlegedről.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS