Foci fogadás útmutató és stratégia

A labdarúgás messze a legnépszerűbb sport Magyarországon, így nem csoda, hogy a foci fogadás is rendkívül közkedvelt. A sportfogadás foci meccsekre a Totó játékkal kezdődött a ’90-es években. A Totót felváltotta a máig kedvelt Tippmix, aminek a keretében ma már az online foci fogadás is működik. Viszont onnantól, hogy az internetes bukmékerek színreléptek, már rengeteg foci fogadás online bukmékereknél történik évek óta. Ebből a cikkből megtudhatod, melyek a legnépszerűbb online fogadás foci piacok, miként működik az élő foci sportfogadás és live streaming funkció, és betekintést nyerhetsz a foci fogadás stratégia világába is.

Foci Fogadás Online

Legjobb Foci Fogadás Magyarországon

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Legnépszerűbb sportfogadás foci piacok & fogadási módok

A labdarúgás Európa-szerte a legnépszerűbb csapatsport. A labdarúgó-mérkőzések esetében – más sportokhoz képest – jóval több a megfogadható esemény, történés a mérkőzés alatt, illetve a meccsek előtt. Ennek köszönhetően a netes fogadás foci mérkőzésekre rendkívül izgalmas, hiszen rengeteg pre-match és in-play piacon tudsz valódi pénzes tétekben fogadásokat megtenni online. Ismertetőnk ezen részében lényegretörően bemutatjuk Neked a magyar játékosok körében legnépszerűbb online fogadás foci piacokat.

1X2 foci fogadás online piac

Az 1X2 piac a Totó játékból, vagy a Tippmix-ből is ismerős lehet. Ez a magyar foci fogadás rajongók körében a legkedveltebb fogadási mód. Olyan háromopciós piac, amin alapesetben a normál játékidőn (90 perc + hosszabbítás) végkimenetlét lehet megfogadni. Ez hazai győzelem esetén „1-es”, döntetlennél „X”, vendégcsapat-győzelemnél „2-es”.

Dupla esély fogadás

Ezen a piacon ugyanúgy a végkimenetelre kell tippelni, mint az 1X2 piacon. Viszont a nyerési esélyed jelen esetben matematikailag nem 1:3-hoz, hanem 2:3-hoz. Ugyanis a duplaesély piacon a magyar foci fogadás fanatikusaként olyan kimenetelekre tippelhetsz, mint az 1X, az 12, és az X2. Azaz a dupla esély, nagyjából olyan sportfogadás foci piac, mint a Totóban régen a kétesélyes fogadás adott meccsre.

Pontos eredmény piacok

Egy labdarúgó mérkőzésnek a gólszám szerinti pontos eredményt eltalálni nem olyan könnyű, mint az, hogy melyik csapat nyer, mivel nagyon sokféle gólszám szerinti végkimenetel fordulhat elő. Ugyanakkor a pontos eredmény piac foci fogadás stratégia része is lehet, mivel a magas szorzók miatt egy több választásos rendszer fogadásba (system bet) érdemes beemelni egy pontos eredmény fogadást.

Fogadás a lapok számára

Az online foci fogadás tippek között számos olyan ajánlás van, amiben a lapok számára történő fogadást is javasolják. A lapok alatt általában a labdarúgásban a sárga lapokat értik főként – mivel a kiállítással járó piros lapok sokkal ritkábbak. A lapok számára többféle módon is kínálnak foci fogadás online lehetőségeket a bukmékerek. Megtippelheted, hogy adott félidőben hány lapot oszt ki a bír, de fogadhatsz a mérkőzés egésze folyamán kiosztott összes lap számára is. Emellett felette / alatt piacon is lehet fogadni a lapoknak a számára: például 5.5 nél több vagy kevesebb lesz mondjuk egy Bundesliga rangadón.

Szögletek száma foci online fogadás piac

Szinte minden egyes bukmékernél meg tudod tippelni, hogy összes hány szöglet lesz egy adott meccsen, vagy annak valamelyik játékszakaszában. Emellett a szögletek számára alatta / felette (under / over) piacon is megtehetsz igazi pénzes sportfogadás foci téteket. Emellett a szögletek számára csapatonként is leadható foci online fogadás: pl. az „X” csapat 6 szögletet szerez a rendes játékidőben.

Gólok száma alatta / felette piacon

Ezen foci fogadás online piacon jóval könnyebb dolgod van, mintha a gólszám szerinti pontos eredmény szeretnéd eltalálni. Mivel ebben az esetben csak arra kell helyes tippet adnod, hogy az adott meccsen – vagy annak egy játékszakaszában – megadott gólszámnál többet vagy kevesebbet ér el az egyik vagy a másik csapat, esetleg mindkettő. Például egy Chelsea – Reald Madrid BL-csoportmeccsen összes 2.5-nél több vagy kevesebb gól születik.

Hendikepes fogadások

A hendikepes fogadások azért nagyon érdekes, mert az egyik csapatot előnybe, míg a másikat gólhátrányba hozzák, a fogadás kiértékelésekor ez figyelembevételre kerül. Jól alkalmazott hendikepes foci fogadás stratégia révén igen magas szorzók érhetők el a megfelelő piacokon. A hendikepes fogadások speciális változatát jelentik az ázsiai hendikepes piacok, amelyek igen jó nyerési esélyeket nyújthatnak, és olyan opciókra is lehet általuk fogadni, amik a normális hendikep esetében nem érhető el.

170,000 Ft + 170 Ingyen Pörgetések
Üdvözlő bónusz: €100
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Élő foci fogadás online és live streaming funkció

A Labdarúgáshoz biztosítják a Magyarországon online bukmékerek a legtöbb in-play piacot. A legjobb sportfogadás oldalakon nap szinten több száz, élőben zajló labdarúgó meccsre tudsz fogadás tenni roppant izgalmas in-play piacokon. A szorzókra az élő labdarúgás fogadásnál fokozottan figyelni kell, mert az adott focimeccsek alakulásának függvényében folyamatosan változnak. És nagyon jó reflexek kellenek a legjobb szorzók fülöncsípéséhez.

Az élő fogadás fontos kiegészítője a live streaming funkció. Ezt a szolgáltatást ma már a legjobb sportfogadás oldalak mindegyike biztosítja – legalább VR Field formájában, ami animációs alapú, szoftveresen renderelt módon jeleníti meg a kiválasztott focimeccs aktuális történéseit. A top bukmékerek valódi videó közvetítést is nyújtanak – mint például a bet365 – amin keresztül valós időben lehet megtekinteni például azt a labdarúgás meccset, amire foci online fogadás keretében valódi pénzes tétet akarsz tenni.

Foci fogadás tippek

Amennyiben kezdő sportfogadó vagy, akkor fontos, hogy ne vesd bele egyből magad a mélyvízbe, és csak „finoman” kezdj el fogadni. Érdemes eleinte követned egy adott top liga (Bundesliga, LaLiga, Premier League) meccseinek alakulását az első 5-6 fordulóig, hogy kiderüljön melyik csapat milyen formában van, mennyire illeszkedtek be az igazolt játékosok a csapatba.

Fontos az is, hogy folyamatosan kövesd egy adott ligán belül, miként alakul a különböző csapatok kulcsjátékosainak formája, kit sújtanak esetlegesen komolyabb sérülések, eltiltások. Emellett a statisztikákba is alaposan bele kell ásnod magad. Olyan tényezőket is érdemes számításba venned, ha mondjuk egy top csapatról van szó, hogy mekkora a játékosok havi / heti terhelése. Mivel több olyan nagycsapat van, ami a nemzeti bajnokság mellett például különböző kupákban (pl. Angol labdarúgó-ligakupa), vagy olyan nagy volumenű nemzetközi ligákban, mint az UEFA-bajnokok ligája vagy az UEFA Európa-liga is érdekelt.

Online foci fogadás GYIK

 • Melyik a legjobb sportfogadás oldal labdarúgás fogadáshoz?

  Erre nehéz válaszolni, de az egyik legjobb a bet365.

 • Melyik sportfogadás oldal nyújtja a legjobb foci fogadás oddsokat?

  Kiváló szorzókat nyújt a fő piacokhoz több bukméker is, mint például a 22bet, de ugyanez igaz a bet365 esetében is.

 • Melyik a legjobb sportfogadás oldal élő foci fogadás esetében?

  A közvetítések kiváló minősége, a sok piac, a rengeteg megtehető esemény, a temérdek in-play piac, és a kitűnő szorzók miatt megint csak a bet365-öt tudjuk ajánlani.

 • Elérhetők a labdarúgás fogadáshoz alkalmazások?

  Kifejezetten labdarúgás mobil appok nincsenek. De olyan alkalmazások vannak, amikkel egyebek mellett focira is tudsz fogadni online.

 • Hol tudok ázsiai hendikepes fogadásokat tenni focimeccsekre?

  Az általunk ajánlott bukmékerek gyakorlatilag mindegyike biztosítja, hogy ázsiai hendikepes fogadásokat is tehess focimeccsekre.

 • Mely futball oldalak rendelkeznek live streaming funkcióval?

  Valódi live streaminget, ami videóközvetítést jelent, az olyan nagy bukmékerek nyújtanak, mint a bet365, bwin, Betfair, Unibet, William Hill és még néhány Magyarországon elérhető sportfogadás oldal. Viszont VR Field funkciót szinte bárhol találsz, és ez a meccs-közvetítési szolgáltatást is pont megfelel focihoz, mivel minden fontos eseményt valós időben mutat.

Konklúzió

Az foci fogadás internetes változata kifejezetten egyszerű, ha egy megbízható, ajánlott bukmékernél nyitsz számlát. Azt tanácsoljuk, hogy mindenképp vedd figyelembe a cikkben leírtakat. Mivel ezen információk nagyon jó jöhetnek, ha úgy döntesz, hogy focira kezdesz el fogadni pre-match és / vagy élő piacokon olyan bukmékernél, ami minden szempontból megfelel számodra.

170,000 Ft + 170 Ingyen Pörgetések
Üdvözlő bónusz: €100
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft