Az 5 legjobb sportfogadási app Magyarországon 2024-ben

A mobil sportfogadás aránya ma már fele az összes online sportfogadásnak. A 34 év alattiak háromnegyede preferálja a mobileszközét egy asztali számítógéphez képest Sőt, ma már az élő fogadások háromnegyede is mobil fogadás! A piaci trendeket jól jelzi, hogy a sportfogadási oldalakat ma már elsősorban mobilos használatra tervezik, a sportfogadási alkalmazások pedig a szolgáltatások csúcsát jelentik!

Tekintve, hogy a mobilt használók a telefonnal töltött idejük 90%-át valami alkalmazásban töltik, a sportfogadás appot is ajánló online bukmékerek is könnyen szereznek, illetve tartanak meg felhasználókat!

Ennek a cikknek a témája a mobilos fogadás mellett a megbízható bukmékerekhez köthető legjobb fogadási alkalmazások. Megismertetünk egy online fogadás app előnyeivel egy böngészős oldalhoz képest. Amennyiben még új vagy az online sportfogadás világában, egy általános telepítési és sportfogadás mobilról útmutatót is készítettünk.

1. 22Bet sportfogadási app

22bet

4.7/5
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
FOGADÁS

A 22Bet mobil fogadásra egyértelműen a 22Bet alkalmazás a jobb választás! Az app felépítése és dizájnja nem a böngészős oldalát követi. 22Bet mobile app az egyik legjobban megtervezett és leggyorsabb sportfogadási alkalmazás Magyarországon! Noha a 22Bet app és a böngészős oldal funkciói teljesen megegyeznek, az alkalmazás lényegesen gyorsabban tölt be és vált oldalt.

 

A 22Bet letöltés mindkét fő operációs rendszerre elvégezhető a bukméker saját oldaláról is. A letöltött 22Bet APK mérete 55 MB. A telepített sportfogadási alkalmazás itt is magába foglalja az online kaszinót. Ennek ára a magas telepített méret, 265 MB, de a sok lehetőség miatt megéri!

A 22Bet app Windows telefonra is elkészült! A 22Bet-en még van Google Pay fizetés.

2. bet365 sportfogadási app

bet365

4.9/5
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft
FOGADÁS

A bet365 alkalmazás a böngészős oldal kiköpött mása, ugyanaz a dizájn, ugyanazok az elérhető funkciók. Akit csak a sportfogadás érdekel, annak szerencsére nem kell egyben a kaszinó és élő kaszinó funkciókat is letöltenie. A legjobb sportfogadási alkalmazást legtöbben az élő foci fogadás és a kiemelt meccsek live streamje miatt választják!

A bet365 app természetesen Android és iOS rendszerű mobilokra is elkészült. A bet365 letöltés mobilböngészőben indítható el. A bet365 APK fájl telepítéséhez a szolgáltató részleges útmutatót is készített.

Hogy milyen előnyt jelent a bet365 mobile az asztali gépes változathoz képest? Ez a fogadás app gyorsabb és gördülékenyebb böngészést és fogadást is jelent! Az alkalmazásban és a bet365 mobil böngészőben is beállíthatsz push értesítéseket (My Alerts) a telefonodra. Ez a funkció főleg a foci, a tenisz és kosárlabda-eredmények és fontos meccs közbeni események követésénél lehet hasznos!

A bet365-nél Google Tárcával és Apple Payen keresztül is befizethetsz, illetve kiveheted a pénzed! Az online fogadás app Windows telefonokra is elkészült!

3. Bwin sportfogadási app

bwin

4.5/5
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS

A Bwin mobil változata hiánytalanul tudja az asztali böngészőben megtalálható funkciókat és lehetőségeket, köztük a statisztikákat és az élő közvetítést is. Már a böngészős változatban is kiváló a navigáció! A Bwin mobile app magyar változata egy áramvonalasított, gördülékenyebb változatát jelenti a böngészős fogadásnak.

 

A Bwin letöltés magában foglalja a kaszinó és élő kaszinó szolgáltatásokat is, azokat nem kell külön alkalmazásban telepítheted. Az Android Bwin APK a bukméker saját oldaláról tölthető el, az iOS Bwin alkalmazás megtalálható az iTunes Store-ban is. Az androidos Bwin app mérete telepítve megközelítőleg 150 MB.

A második legjobb sportfogadási alkalmazás Androidon már ismeri a Google Pay fizetést. Az Apple Pay sajnos 2024-ben kikerült az elérhető szolgáltatások közül.

4. LV Bet sportfogadási app

LV BET

4.3/5
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS

Az LVBet alkalmazás telepítése épp olyan egyszerű, mint például a 22Bet-é! Az LVBet APK fájlt közvetlen a bukméker főoldaláról letöltheted, és pár koppintással el is végezhető az LVBet letöltés és telepítés. Ez alkalmazás telepítve is csak 45 MB!

Az LVBet app egyetlen hátránya, hogy még nem készült el magyarul, a felhasználók angol, német, spanyol, francia, portugál és lengyel verziók között váltogathatnak.

Az LVBet mobile app szintén egy csomagban tartalmazza a hagyományos sportfogadás mellett a virtuális és e-sportokat, a kaszinós játékokat. Minden lehetőség rendelkezésre áll mobilon, beleértve az élő közvetítést és a fogadáskészítő funkciót it!

5. Unibet sportfogadási app

Unibet

4.3/5
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
FOGADÁS

Annak ellenére, hogy annak a dizájnját követi, az Unibet alkalmazás nem csupán a böngészős oldal másolata. A jól elhelyezett menük a Unibet mobil fogadásokat és azok követését is könnyed felhasználói élménnyé teszik!

Az Unibet app oddsai gyorsan frissülnek, aminek az élő fogadás során van jelentősége, és éppúgy működik a korai kifizetés funkció is! A Unibet mobile app további nagy előnye a részletesen – időben, sportáganként vagy események után – személyre szabható értesítések!

Az Unibet APK fájlt is célszerű már mobilon, a bukméker saját oldalán beszerezni. Ez a szolgáltató különválasztotta a kaszinó és sportfogadási alkalmazást, ezért az Unibet letöltés nem foglal majd feleslegesen sok helyet. Az Unibet Sports mindössze 16 MB, és egyből a magyar változat indul el!

A Unibet app egyik hátránya, hogy kissé lassabb tud lenni a konkurenciánál, de nem zavaró mértékben. Az Unibeten ugyan nincs annyi élő közvetítés, mint a bet365-ön, de az oddsai gyakran kedvezőbbek!

Sajnos itt nincs Google Pay fizetés. Magyar IP-cím számára még elérhető az Apple Pay, de például Németországból már nem. Kifizetésre az Apple Pay viszont már nem lesz alkalmas.

Az Unibet sportfogadás applikáció Windows telefonra is elkészült!

Hogyan lehet letölteni és telepíteni egy sportfogadási alkalmazást?

Ha a kinézett bukmékernél vannak mobil fogadási alkalmazások, azokat legegyszerűbben a bukmékerek saját oldaláról tudod őket letölteni. Célszerű a mobiltelefonod webes böngészőjét használnod a telepítéshez, mert nem minden bukméker helyez ki jól látható letöltési ikonokat az asztali böngészős oldalára

 1. Válaszd ki a telefonos operációs rendszerének megfelelő letöltést! Ez többnyire Android vagy iOS, esetleg Windows Phone.
 2. A fogadás app sikeres telepítéshez ellenőrizd az operációs rendszer minimális verziószámát (Beállítások és a Telefon névjegye).
 3. Ha szükséges, a telefonodon, a Beállítások menüben, a megjelenő felugró ablakon keresztül engedélyezd az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését.
 4. Ha engedélyezted a telepítést, utána már csak meg kell nyitnod az alkalmazást. Az egész folyamat csupán pár koppintás!

Mobilos fogadási felületek

Ha a mobil fogadás a téma, két megoldásról van szó: az egyik, amikor egy mobilböngészőből (legyen az Firefox vagy Google Chrome) ugyanúgy rákeresünk a kívánt oldalra vagy begépeljük a címét, majd lekönyjelzőzzük az oldalt.

A másik megoldás a natív, vagyis a biztonságos, a bukmékerek által terjesztett sportfogadási alkalmazások. Az olyan sportfogadás app, ami valós előnyöket kínál a mobilböngészős oldalakhoz képest, sajnos elég ritka. Saját sportfogadás alkalmazás manapság szinte csak a legnagyobb bukmékereknél készül. Ennek részben oka azok magas ára. Az egyre kedvezőbb adatcsomagok és nagyobb Wi-Fi-lefedettség miatt a legtöbb kisebb bukméker megelégszik a terméke böngészős változatával.

Még ritkább a Windows rendszerű telefonokra is megírt sportfogadási alkalmazás, de ahogy a fenti listán is látható, azért nem példa nélküli.

iOS fogadási appok (Apple)

Az iOS-nél a minimum rendszerverzió 8.0 (2014) és feljebb. Ez azt jelenti, hogy egész régi készülékeken is működni fog egy sportfogadási alkalmazás. Az iOS fogadási alkalmazások nem az App Store-ban találhatók, hanem külön az adott bukméker honlapján kell a letöltési linket megkeresni.

Az iOS appok jobban mutatnak a képernyőn, mint az androidosok. Ez a mobil sportfogadás terén sokat nem jelent, az online kaszinójátékoknál vagy az e-sportok streamjénél már inkább érzékelhető.

Android fogadási appok

Androidnál a kompatibilis verziószám általában 7.0 (2016) és attól felfelé.

Az androidos fogadási alkalmazások jellemzően hamarabb elkészülnek, mint az iOS-re írt verziók. A biztonságos sportfogadási appokat itt sem elsősorban a Google Play-en, hanem a bukmékerek mobilos honlapjain érdemes keresni.

Egy Android sportfogadás app fő előnye az Apple készülékekkel szemben, hogy többnyire kevesebb helyet foglal, és kevesebb adatot is használ. A Google ráadásul gyakorlatilag végtelen számú tesztelőt tud bevonni a mobil sportfogadás alkalmazások csiszolásába.

Alkalmazások vs mobilböngészők

A mobil sportfogadás mindig praktikusabb appal, mint a mobilos böngészőprogramban, hiszen nem kell minden egyes alkalommal begépelni az oldal nevét vagy megkeresni a könyvjelzők között. A legjobb iOS fogadási alkalmazások jól meg vannak írva és rendesen van optimalizálva, érezhetően gyorsabban lehet rajtuk navigálni és fogadásokat kötni, mint az ugyanahhoz a bukmékerhez tartozó mobil böngészőben. A top androidos fogadási alkalmazások abban is kiemelkedőek, hogy velük személyre szabhatod a fogadási értesítéseidet!

Ellenben létezik olyan fogadás mobilon app is a piacon, ahol a telepített app csak egy gyorsabb elérési utat jelent a mobilböngészős oldalhoz, valójában egy böngészős ablakot futtatsz, egyébként teljes mértékben ugyanaz. Az ilyen “appról” a kis, pár MB-os mérete árulkodik.

Tényezők és funkciók a megfelelő mobilos fogadási platformok kiválasztásához – hogyan osztályozunk mi?

A sportfogadási alkalmazások tesztelésekor számos funkciójukat vizsgáljuk meg és vetjük össze. Hogy felkerülhessen a listánkra, egy jó mobil sportfogadás app az alábbi tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen:

FOGADÁS MOBILON & SPORTFOGADÁSI APP GYIK

Végül összegyűjtöttük a mobil fogadás leggyakoribb kérdéseit, és igyekszünk azokra minden téren kielégítő választ adni.

 • Ha mobilon nyitok fiókat, még mindig kaphatok bónuszt?

  Ha sportfogadási appon keresztül nyitsz saját fiókot, ugyanazok a bónuszok közül válogathatsz, mint asztali böngészőben. Ezek a bónuszok azonban szinte mindig valamilyen befizetéshez vannak kötve. A leggyakoribb formájuk a befizetés bizonyos százalékának jóváírása extra játékkeretként, amit azonban többször is meg kell majd játszani.

 • A fogadási appok legálisak Magyarországon?

  A külföldi oldalakhoz köthető szerencsejáték-alkalmazások használata a felhasználók számára legális. Ezt nem jelenti azt is, hogy ezek a szolgáltatók teljesen szabályosan tevékenykednek Magyarországon, de a játékosokat a magyar állam nem szankcionálja. Igaz, panasz esetén a fogyasztóvédelem sem áll ki majd mellettük. A nyereményeid azonban minden esetben adókötelesek lesznek.

 • Jobb mobilalkalmazásban fogadni, mint asztali böngészőben?

  Ha van alkalmazás, igen, érdemes inkább azt használni, hiszen egy jó appba egyszerűbb a belépés, gyorsabb vele a navigáció, egyszerűbb a fogadás, mint asztali vagy mobilböngészőben. Személyre szabhatsz értesítéseket. További előnye a mobilos szerencsejátéknak, hogy az ujjlenyomat és arcfelismerő belépéssel kiegészítve védettebb a saját fiókod.

 • Hogyan tudok telepíteni egy sportfogadási alkalmazást?

  A mobil fogadási alkalmazások telepítése egy Wi-Fi-n lévő okostelefonon pár másodperc, de még sima mobilnettel se tart soká. Miután a mobiloldalon kiválasztottad a megfelelő letöltési ikont, a letöltés és telepítés néhány koppintással elvégezhető még azzal együtt is, hogy egy felugró ablakban engedélyezned kell az ismeretlen forrásból származó APK installálását.

 • Milyen előnyei vannak egy sportfogadási alkalmazásnak?

  A legjobb fogadás alkalmazások minden olyan fogadási eseményt és piacot, funkciót tudnak, amit az adott bukmékernél asztali számítógépen is találnál!

  És ami a legjobb az egészben, hogy az akár 1000 egyidejű élőben fogadható esemény mindössze két-három koppintásra lesz tőled! Mindent megtehetsz a mobiloddal: regisztrálhatsz, befizethetsz, rálelhetsz a téged érdeklő sportágra és eseményekre, tanulmányozhatsz statisztikákat, érvényesítheted a virtuális szelvényéd, élőben is követheted a meccseket és menet közben fogadhatsz is rájuk!